Futbol Base

25.06.2009 20:13

Empat en el debut dels Jocs del Mediterrani (2-2)

La selecció espanyola sub-20 ha debutat als Jocs del Mediterrani amb un empat a dos gols contra la selecció de Tunísia. El jugador del Barça Atlètic Andreu Fontàs ha sortit en l’onze inicial.

La selecció de l’exblaugrana Luis Milla no ha pogut debutar amb victòria als Jocs del Mediterrani que aquest dijous s’han inaugurat a la ciutat italiana de Pescara. L’equip sub-20 només ha pogut empatar a dos gols contra la selecció de Tunísia en un partit molt disputat i en el que migcampista del Barça Atlètic, Andreu Fontàs ha sortit en el onze inicial i ha jugat 66 minuts. L’altre blaugrana convocat, el central Alberto Botía ha vist el partit des de la banqueta.

Una part per a cada equip

La selecció sub-20 va dominar el primer temps i tot i no crear moltes ocasions va aconseguir avançar-se en el marcador amb un gol el pròpia porta de Belaid després d’una bona acció de Jordi Alba. Amb l’1-0 s’arribaria al descans. A la represa, els magrebins van reaccionar amb molta ambició i van capgirar el marcador amb dos gols d’Ayari en només dos minuts.

Amb el marcador d’1-2 en contra, els nois de Luis Milla va tornar a buscar la porteria rival fins que Aaron, en el minut 68, establiria el definitiu 2-2. Tot i els intents dels dos equips, el marcador ja no es mouria. Aquest resultat fa que la selecció espanyola hagi de guanyar Albània el proper dilluns per aspirar a classificar-se per a la lluita per a les medalles.
La sub-20 defensa el títol
La selecció espanyola és la vigent campiona dels Jocs del Mediterrani que es van celebrar a Almeria l’any 2005. El combinat sub-20 es va imposar a Turquia en la final disputada a l’estadi de los Juegos Mediterraneos d’Almeria.