Futbol femení

14.06.2009 13:51

Derrota davant d’un rival molt efectiu (1-3)

Edgar Fornós

Les noies de Xavi Llorens diuen adéu a la Copa de la Reina després de caure derrotades contra un Saragossa molt encertat de cara a porteria. La manca d’encert i un xic de mala sort han allunyat l’equip de la final.

El FC Barcelona no ha pogut arribar a la que hauria estat la seva segona final de Copa, després de perdre a la Ciutat Esportiva en la tornada de les semifinals contra el Transportes Alcaine. Les jugadores blaugrana havien de remuntar un 3 a 1 advers del partit d’anada, però el gol inicial de les visitants, obra de Marieta abans de la primera mitja hora de joc, complicava l’eliminatòria.

A la represa, la sentència

Si amb el 0-1 ja era complicat aixecar el resultat amb les aragoneses, ben aviat arribarien dos gols més, en només set minuts, de Claudia. Gràcies a dos grans gols, el primer (60’) des de fora de l’àrea i el segon (67’) d’un fort xut després de superar una defensa, pràcticament enviaven les noies d’Alberto Berna a la final de la Copa.

Gol anecdòtic

A l’últim minut del partit un penal transformat per Melani, després de rebre una entrada d’una defensora rival, maquillaria un resultat que quedava força lluny de la remuntada.

Calor infernal

Les 22 jugadores que competien damunt la gespa han hagut de suportar una intensa calor que ha significat un desgast físic important. Tot i això, ni les altes temperatures ni el fet d’anar per darrere en el marcador han fet que les noies de Xavi Llorenç abaixessin els braços, sinó que han lluitat fins al darrer segon del partit.
LA FITXA
FC Barcelona,1
Transportes Alcaine, 3

FC Barcelona: Laura Ràfols, Sheila, Pau (Carriba 65’), Ane, Lau, Marta, Elba (Lilo, 65’), Silvia (Aida 80’), Ali, Mari Paz i Melani.

Transportes Alcaine: Ana, Laura, Victòria, Sonia, Mariela Coronel (Leticia 75’), Marieta Hidalgo, Clarisa, Vero (Fernández 65’), Claudia, Almudena i Casas (Sara, 72’).

Gols: 0-1, Marieta (min 25); 0-2, Claudia (min 60); 0-3, Claudia (min 67); 1-3, Melani (min 90)