Futbol Base

05.06.2009 13:45

L’Aleví A, semifinalista (6-0)

Jaume Marcet

L’equip de Sergi Milà ja està classificat per a les semifinals del Campionat de Catalunya després de derrotar la FP Sánchez Llibre (6-0) als quarts de final d’aquesta competició.

L’Aleví A blaugrana ha fet un pas important per aconseguir el doblet. Després de guanyar la Lliga els nois de Sergi Milà aspiren a proclamar-se campions del Campionat de Catalunya. Després de derrotar la FP Sánchez Llibre, l’últim escull per arribar a la final serà la Damm.

Superioritat manifesta

Tot i que el conjunt visitant, la FP Sánchez Llibre, va plantejar un partit molt seriós i amb un joc agressiu, l’Aleví A del Barça no va tenir problemes per golejar el seu rival amb un inici de partit fantàstic.

Els primers gols

Alexis_1.jpgL’habitual davanter centre Alexis Meva va crear molt perill en la seva nova demarcació com a extrem dret. El camerunès va gestar el primer gol després d’una incursió que va acabar amb un xut al pal i que va transformar en gol Carles Cano al minut 8.
Alexis va marcar els dos gols següents als minuts 18 i 23 amb dos xuts molt potents.

Més producció ofensiva

Un xut d’Enric al pal va ser el preludi del quart gol de l’Aleví A blaugrana, signat pel marroquí Ayoub a dos minuts per al final del primer temps. En una segona meitat de tràmit, però amb un equip blaugrana igualment dominador, i generador d’ocasions va destacar el golàs d’Alexis al minut 5 d’aquest període. L’atacant africà va arrencar des del mig del camp i després de dos dríblings va marcar un gran gol. El definitiu 6-0 va anar a càrrec del migcampista esquerrà Juanma, que va sorprendre el porter visitant amb un gran xut creuat.
Dimarts, la Damm
L’Aleví A buscarà el passaport per a la final del Campionat de Catalunya aquest proper dimarts 9 de juny. El partit es jugarà a les 19.15 h al camp 7 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Allà mateix, però al camp 9, i només mitja hora després (19.45 h) l’Infantil A jugarà també aquest dimarts les semifinals del Campionat de Catalunya contra la Damm.