F.base-Barça Atlètic

15.03.2009 13:56

Un gran Benja acosta el play-off (2-0)

Edgar Fornós

El Barça Atlètic ha derrotat l’Eivissa per 2-0. Benja, autor dels dos gols blaugrana, ha estat el jugador més destacat d’un partit amb poques oportunitats.

Després de les dues victòries a domicili a Lleida i a Alcoi, els de Luis Enrique han derrotat l’Eivissa al Miniestadi i d’aquesta manera sumen el tercer triomf consecutiu. Després d’una primera part en què amb prou feines hi ha hagut perill, Benja amb dos grans gols ha permès al Barça Atlètic seguir en la bona línia de resultats i mantenir-se en la lluita per les posicions de play-off.

Primera part poc vistosa

15-03-09_WEB_PARTIDO_02.jpgCap dels dos conjunts ha aconseguit crear ocasions de perill clares durant els 45 minuts inicials. Només començar, Xavi Torres ha intentat sorprendre Manu, però el seu xut ha marxat desviat. La resposta de l’Eivissa ha estat a càrrec d’Olalla, que ha rematat a fora per ben poc. Abans d’arribar al descans, una aproximació de Pedro a l’àrea de l’Eivissa hauria pogut significar el primer gol, però la defensa visitant ha refusat amb rapidesa la pilota.

Benja, decideix

15-03-09_WEB_PARTIDO_01.jpgDos gran gols de Benja han decantat la balança a favor dels blaugranes. L’1-0 ha arribat després d’una bona jugada personal plena de força i velocitat, al minut 64. Al cap de poc Benja, després de retallar el porter i rematar amb la cama esquerra, aconseguiria el definitiu 2-0. A falta de dos minuts per al final, una doble ocasió de Nolito hauria pogut fer el tercer per a un Barça Atlètic que continua en ratxa.