Futbol Femení

08.02.2009 16:42

Tercer empat consecutiu (2-2)

Amb aquest resultat, el FC Barcelona femení ha empatat en les tres darreres jornades. L’equip de Xavi Llorens ha estat molt superior a les seves rivals, però dues distraccions de la defensa blaugrana han donat vida al Torrejón.

El primer equip femení del FC Barcelona ha empatat (2-2) en el seu desplaçament al camp del Torrejón. Les noies de Xavi Llorens podrien haver guanyat àmpliament al seu rival, però no han aprofitat les nombroses ocasions de perill de les que han disposat.

Gol psicològic

El Barça ha disopsat de cinc oportunitats molt clares de gol, però l’encert no s’ha aliat amb les noies de Xavi Llorens. Quan tot apuntava que s’arribaria al descans amb taules a l’electrònic, el Torrejón ha aprofitat l'única ocasió de gol que ha tingut per obrir el marcador. Un xut de fora de l’àrea d’Olga en el temps de descompte, després d’una errada defensiva, ha significat l'1 a 0 per a les locals.

Remunten el marcador

A la represa, el Barça ha sortit al terreny de joc amb força i voluntat de canviar la dinàmica del partit. Al minut 65 de joc, Mari Paz ha empatat el partit. El Barça ha mantingut el domini i el control del partit a la segona meitat. Al minut 77, Elba ha signat la diana que ha posat a les blaugranes per davant al marcador.

Una distracció ha costat l’empat

Les blaugranes han celebrat molt efusives el gol d’Elba. Encara estaven celebrant el gol en el seu propi camp quan el Torrejón ha reprès el joc des del punt central.

L’equip local ha aprofitat que les blaugranes estaven despistades per iniciar una jugada per la banda esquerra. Sense temps a reacció per part del Barça, Saray ha centrat a l’interior de l’àrea i Cuesta ha rematat l’esfèrica al fons de la xarxa. Un empat insuficient pel futbol que han demostrat les blaugranes a Torrejón.
FITXA DEL PARTIT
AD TORREJON CF, 2
FC BARCELONA, 2

AD TORREJON CF: Pope, Ana Rubio, Marta, Mendi, Nervi, Uxue (Esther, min. 81), Patxi, Erika (Lulu, min. 65), Saray, Cuesta (Raquel, min. 88), Olga

FC BARCELONA: Cristina, Pau, Clara, Ani, Melanie, Marta (Mixeta, min. 88), Laura (Elba, min. 65), Alicia (Romero, min. 70), Silvia (Carriba, min. 65), Vicky, Mari Paz

Gols: 1-0 Olga (min. 45), 1-1 Mari Paz (min. 65), 1-2 Elba (min. 77), 2-2 Cuesta (min. 78)