Futbol Base- Barça B

01.12.2007 19:05

Premi al sacrifici i al talent (1-0)

Jaume Marcet / Marc Guillén

El FC Barcelona B ha guanyat el Santboià en la 15a jornada de Tercera Divisió. Pedrito ha marcat l’únic gol del partit amb un xut espectacular a la primera part.

Capacitat de lluita i esforç unides a qualitat i classe. El Barça B al Mini és un equip molt difícil de superar perquè els nois de Guardiola es buiden al màxim i, amb el seu talent, els rivals no poden contrarestar aquesta barreja. El Santboià, cinquè classificat, ha sortit amb ganes de tutejar els blaugranes, factor que ha beneficiat l'espectacle. Els de Miguel López han gaudit de les primeres ocasions del matx però, amb un partit obert, la qualitat dels jugadors del segon equip barcelonista ha estat decisiva.

Gol decisiu

L'israelià Gai Assulin ha tornat a sortir en l’onze titular, i de les seves botes han sortit la majoria de les accions de perill blaugrana al primer temps. L'extrem esquerre ha deixat una pilota a prop de la fcb-b-santboia_x22x.jpgfrontal que Pedrito ha engaltat a l’escaire dels visitants per fer l’1 a 0. Era un golàs que donava confiança al filial per afrontar la resta de la primera meitat. Fins al descans el Barça B ha mantingut el control de la pilota davant un rival que buscava un futbol més directe.

Factor Thiago

Al segon temps, el Barça B s’ha anat tirant enrere a poc a poc. Especialment després de l’expulsió d’Abraham per una dura entrada al minut 58. L'àrbitre no ha xiulat dos possibles penals a l'àrea del fcb-b-santboia_x20x.jpgSantboià i ha deixat sense sanció una entrada molt contundent a Thiago, que ha acabat el partit coix.  El migcampista de 16 anys té un esquinç que el pot allunyar dels terrenys de joc en les properes jornades. A l'última mitja hora de partit Thiago s'havia convertit en el gran protagonista. Situat entre línies, el fill de Mazinho ha ofert tot un ventall de detalls tècnics i passades que han generat les millors ocasions del filial. Els últims minuts del partit han estat els més bojos, amb opcions a totes dues porteries. Al final, el Barça B ha sabut patir i assegurar-se els tres punts.

LES DADES DEL PARTIT

FC BARCELONA B, 1
SANTBOIÀ, 0

FC Barcelona B: Oier, Córcoles, Valiente, Espasandín, Xavi Torres,  Abraham, Busquets, Toribio, Pedrito (Fali), Guerra (Thiago), Gai (Jeffren).
Santboià: Leva, Omar, Gallego, Alonso, Javi García, Pérez (Heredia), Peque, Culla (David) , Gallart, Fran Rubio, Nefta.

Gols: 1-0 Pedrito min. 15

Àrbitre: Francisco Cardosa Montesinos. Ha expulsat Abraham amb vermella directa.