Futbol base

06.10.2007 20:23

Continua la ratxa al Mini (3-1)

David Puig

El Barça B ha derrotat el Castelldefels per 3-1 en un partit molt intents. La victòria ha estat molt treballada ja que els visitants mai s’han donat per vençuts. El filial blaugrana continua sense deixar escapar cap punt del Mini.

Victòria justa i, alhora, molt treballada, del Barça B contra el Castelldefels per 3-1. L’equip de Pep Guardiola ha tornat a mostrar la seva fortalesa al Miniestadi, on ha guanyat els tres partits que hi ha disputat. Tot i la claredat del marcador final, el Castelldefels, de la mà de l’exblaugrana Gilberto, ha donat la cara i, en algunes fases del partit, ha posat en dificultats la porteria defensada per Oier Olazabal.

Gran gol de Guerra

archivar_56.JPGEl filial blaugrana ha mantingut l’alt nivell mostrat en els darrers partits. Després d’uns minuts inicials d’equilibri en el joc, Guerra ha obert el marcador en el minut 16 després d’aprofitar una gran passada en profunditat de Víctor Vàzquez. Abans, Dimas, Pedrito i Víctor Vázquez han gaudit de bones ocasions per trencar el 0-0 inicial.

Reacciona el Castelldefels

Però el Castelldefels ha sabut reaccionar i, de la mà de Gilberto, el millor jugador del seu equip, ha aconseguit igualar el marcador. En el minut 39 el davanter brasiler format al planter blaugrana ha rematat tot sol una assistència de Dani Santos. El partit s’ha tornat a equilibrar i s’ha arribat al descans amb aquest resultat.

Guerra i Vázquez sentencien

En començar el segon temps, el Castelldefels hauria pogut marcar l’1-2 però el xut de Gilberto ha sortit lleugerament desviat. La reacció blaugrana ha estat archivar_52.JPGfulminant i, en el minut 49, Guerra ha tornat a marcar aprofitant un refús del porter Doñate després d’un bon xut de Víctor Vázquez. Amb aquest gol, el Barça B ha obligat el Castelldefels a obrir les seves línies, fet que els blaugranes han sabut aprofitar per sentenciar al contracop. Quan faltaven cinc minuts per al final del partit, Víctor Vázquez ha arrodonit una altra bona actuació personal marcant el definitiu 3-1. Abans, Oier Olazabal, amb dues grans intervencions, ha evitat que el Castelldefels tornés a igualar el marcador.

Debut de Rafael Yuste

archivar_51.JPGPresenciant el partit des de la llotja, al Miniestadi hi havia Rafael Yuste, que “debutava” com a directiu responsable del futbol base després que divendres en va ser aprovat el nomenament durant la reunió que la junta directiva del FC Barcelona va celebrar a Sant Feliu de Pallerols.

Divendres, l'Igualada

El proper repte pel Barça B és guanyar l'Igualada, un partit que es jugarà aquest divendres al Mini Estadi a les 6 de la tarda.