Futbol Base-Barça B

09.09.2007 17:00

Debut al Mini amb autoritat (4-2)

Jaume Marcet

Els de Pep Guardiola han superat al Balaguer per quatre gols a dos. El filial del FC Barcelona ha aconseguit la primera victòria de la temporada després d’empatar en el primer partit de Lliga.

El debut oficial de Pep Guardiola a la banqueta del Mini ha deixat bones sensacions. El Barça B ha jugat amb autoritat, sense els nervis de qui debuta davant la seva afició, i des de l’inici els jugadors del filial han sortit amb ganes d’avançar-se al marcador.

Vázquez, clau

El davanter Víctor Vázquez ha estat el jugador més entonat de la primera meitat. Arrencant des de l’esquerre Víctor s’ha ofert constantment i ha estat l’enllaç ideal entre el mig del camp i la davantera. Els primers xuts a la porteria de Nogués han estat seus. A pilota aturada i en accions combinatives, Vázquez ha estat sempre al cas. El primer gol ha arribat, però, gràcies a una genialitat de l’altre extrem, Jeffren. El canari ha deixat enrera dos defenses i al minut 22 ha superat el porter del Balaguer amb un xut ras. Només dos minuts més tard ha arribat el segon gol del Barça B. Vázquez, molt murri, ha enganyat al porter visitant amb un xut que ha entrat enganxat al pal més proper. El partit, controlat pel filial blaugrana, només s’ ha alterat amb la lesió de Jeffren que ha rebut un cop que l’ha fet sagnar. El canari no ha pogut continuar jugant i ha rebut dotze punts al llavi.

Segona part moguda

El substitut de Jeffren, el tinerfeny Pedrito, marcava als 9 minuts de la represa el tercer gol gràcies a una excel·lent passada de Botía. Però quan el partit semblava decidit, el Balaguer, que jugava des de l’anterior minut amb un home menys per l'expulsió de Juanjo, ha reaccionat i ha marcat dos gols a pilota aturada. Parra i Iván López, en dues accions d’estratègia estranyes en les que han rematat amb el cap de manera bombejada, han sorprès Oier.

A vuit minuts pel final, el Balaguer ha patit la segona expulsió quan Moisés ha frenat l’escapada d’Abraham que es quedava tot sol. Tot i jugar contra nou futbolistes, el partit no s’ha resolt definitivamentr fins que Guerra de cap ha enviat al fons de la xarxa una bona centrada de Pedrito. El Barça B suma quatre punts després de dues jornades. El proper rival serà el Manresa.

La fitxa

FC BARCELONA B, 4
BALAGUER, 2

FC Barcelona: Oier, Córcoles, Botía (Víctor Sánchez), Xavi Torres, Espasandín, Crosas, Dimas, Abraham, Jeffren (Pedrito), Guerra, Vázquez (Eneko).

Balaguer: Nogués, Usall, Moisés, Tenorio, Campabadal, Egea (Ivan López), Juanjo, Gabernet, Isaac (Parra), Figuerola (Rubén Soler), Kike

Gols : 1-0 Jeffren (min.22); 2-0 Vázquez (min.24); 3-0 Pedrito (min 60); 3-1 Iván Parra (min.68); 3-2 Iván López (min. 76); 4-2 Guerra (min.88).

Àrbitre: Rodríguez Portolés