Futbol Base-Barça B

16.08.2007 13:56

Pep: “Els resultats ajuden, l’equip avança”

Jaume Marcet

La victòria del Barça B al camp de l’Europa (1-3) en la tretzena edició del Torneig Vila de Gràcia va deixar satisfet Pep Guardiola “per l’excel•lent actitud que mostren els jugadors en tots els partits i entrenaments”.

Era el segon partit contra un equip de Tercera Divisió i el Barça B va donar la talla. L’Europa jugava el seu torneig, davant la seva afició, però el filial blaugrana va ser molt superior (1-3).

En línea ascendent

qm3d0569.jpgGuardiola és conscient que “els partits de Tercera no són mai còmodes; en camps petitons s’ha d’estar atents a totes les situacions”. Tot i les dificultats amb què es troba l’equip, el tècnic del Barça B remarca: “Els resultats sempre ajuden, portem sis partits i n’hem guanyat quatre. L’equip avança, cada dia introduïm coses noves que l’equip assimila; tots hi van i això és molt important”.

qm3d0583.jpgMoltes novetats

Oier Olazábal i Dimas Delgado van debutar amb el Barça B a la pretemporada. Després de viatjar a Escòcia i Àsia amb el primer equip, tots dos jugadors s’han re incorporat a la disciplina del Barça B. A causa dels nombrosos jugadors lesionats o tocats (en aquests moments n'hi ha dotze), Guardiola va donar l’oportunitat de debutar amb el Barça B a dos jugadors del Juvenil B, José Luis Gómez i Martí Riverola, que van participar amb l’equip a la segona meitat.

qm3d0776.jpgEls gols

Eneko, amb un gol de penal, i Sito, que va finalitzar dues grans accions de contracop, van posar en avantatge el Barça B, que només va encaixar un gol al minut 76, també de penal, obra de Delmás.

Valiente descansa fins dilluns
Marc Valiente no s’incorporarà al Barça B fins dilluns vinent. Fins ara, el central de Granollers gairebé no havia tingut vacances. Va enllaçar la temporada passada amb el Mundial sub-20 i després va marxar amb el primer equip a Escòcia i a la gira asiàtica. Guardiola li ha donat permís perquè descansi uns dies i pugui tornar la setmana vinent amb forces renovades.