Futbol Base

11.08.2007 18:34

El Juvenil A empata i segueix líder

Marc Guillén

L’equip d’Àlex Garcia ha empatat a 1 contra la selecció de Qatar en un partit molt igualat i en el que el Barça ha notat el cansament acumulat. El Barça s’ha avançat al marcador amb un gol de Yepes però no ha pogut mantenir el resultat.

El Juvenil A blaugrana ha fet una gran primera part i ha disposat de diversas ocasions de gol en un partit molt net i en el que els dos equips han buscat la victòria en tot moment. Al minut 13, el Barça ha picat un corner que ha acabat rematant de cap Jorge Yepes. La selecció de Qatar ha plantat cara en tot moment i ha demostrat tenir un alt nivell de joc. Tot i així, el gol de l’empat ha arribat a l’aprofitar una greu errada defensiva del Barça a l’hora de rebutjar una pilota.

El cansament ha influït

El segon temps ha seguit molt igualat i amb ocasions pels dos equips. Tot i els numerosos canvis que ha fet Àlex Garcia, els blaugranes han acusat una mica el cansament i la falta de preparació. El Juvenil A només va poder entrenar una setmana abans de venir a la ‘The Champions Youth Cup’ i la falta de forma física sumat a la forta calor i xafogó que fa a Malàsia, a fet que els blaugranes no poguéssin rendir al millor nivell.

El Juvenil A segueix líder

Tot i l’empat, pel ‘goal average’ el Barça segueix liderant el grup B amb 4 punts. La Juventus també té 4 punts mentre que la selecció de Qatar en té 2 i el Paris Saint Germain segueix sense puntuar. El següent partit del juvenil A blaugrana serà contra la Juventus i es jugarà el dilluns a les 11:45 hora catalana. El Barça necessita quedar entre els dos primers classificats per classificar-se pels quarts de final.