Futbol Base-Juvenil A

22.06.2008 13:18

Últim partit al Mini de la temporada

El conjunt blaugrana s’enfrontarà aquest dissabte a la tarda (17:30 h) al Celta de Vigo en el partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei. Els d’Àlex Garcia hauran de remuntar l’1-0 de l’anada.

El Juvenil A se la juga al Miniestadi. La victòria del Barça davant el conjunt gallec haurà de ser rotunda si vol passar a la final de la Copa del Rei juvenil. L’escenari d’aquest partit, que començarà a les 17.30 hores i que podran seguir en directe per Barça TV, serà el Miniestadi, un camp en què han guanyat tots els partits jugats en les fases prèvies a les semifinals. El d'aquesta tarda serà l’últim matx de la temporada a casa.

Toca remuntada

A l’anada el Celta de Vigo va guanyar per 1-0 en un partit molt igualat. La primera part va destacar pel domini del Barça i la insistència de l’equip gallec per arribar a porteria, però a la segona part va arribar el gol del Celta. A les instal•lacions d’A Madroa un exblaugrana, Toni Rodríguez, va fer l’únic gol del partit a només quinze minuts per al final.

Victòries davant el Madrid i l’Espanyol

QM3D4752.jpgEl Juvenil blaugrana arriba a l’últim partit de semifinals amb una molt bona trajectòria. Després d’haver superat rivals tan forts com el Reial Madrid i l’Espanyol als vuitens i els quarts de final respectivament, se la juga al Mini contra el Celta de Vigo. A més, els nois d’Àlex García han tingut una temporada molt bona a la Divisió d’Honor. Van estar lluitant fins al final per aconseguir el títol de Lliga, però en l’últim moment els va superar el Vila-real.

La trajectòria del Celta

El conjunt gallec, que arriba amb un cert avantatge al Miniestadi, ha eliminat a les primeres rondes de la Copa el Valladolid i el Saragossa. El Celta, però, tindrà en contra la trajectòria de l’equip d’Àlex Garcia en els últims cinc partits. El Juvenil A ha marcat vuit gols i no n’ha encaixat cap.

La final
Si el Barça guanyés, passaria directament a la final de la Copa del Rei. El seu rival a la final seria el Sevilla, que ha eliminat al Rayo Vallecano amb un 1-0 (a l'anada es va produir un empat a un). Ríos ha marcat l'únic gol del partit.