FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

29.05.2007 17:13

Una bona oportunitat per a 10 joves del planter

Jaume Marcet


Un juvenil, Sergio Busquets, i nou futbolistes del Barça B s’han entrenat avui a les ordres de Frank Rijkaard. La Copa Catalunya pot ser una oportunitat d’or per veure en acció aquestes joves promeses amb el primer equip.


Després del descens de categoria, més de la meitat de la plantilla del Barça B ha rebut avui l’alegria d’incorporar-se als entrenaments del primer equip. Frank Rijkaard pot fer jugar davant el Gimnàstic alguns d’aquests jugadors:

Jesús Olmo: 22 anys. Nascut a Barcelona. Va arribar al club l’any 1995. Defensa central o lateral o pivot defensiu. És l’únic jugador del Barça B que ha jugat amb el primer equip aquesta temporada a la Lliga. Destaca per una sortida de pilota molt neta, tècnicament és un jugador excel•lent.

Marc Valiente: 20 anys. Nascut a Granollers. Va arribar al club l’any 1997. Defensa central o pivot defensiu. És el capità del Barça B. Va debutar amb el primer equip a la Copa davant el Badalona. Defensa molt sobri, segur en el joc aeri, ràpid i contundent, gairebé no comet faltes.

Marc Crosas: 19 anys. Nascut a Sant Feliu de Guíxols. Va arribar al club l’any 2001. Migcentre. Va debutar amb el primer equip a la Copa del Rei davant el Badalona. És un organitzador de joc que també treballa en aspectes defensius. Gran passador.

29-05-07_WEB_04.jpgAndrea Orlandi: 22 anys. Nascut a Barcelona. Ha jugat les darreres dues temporades al Barça B cedit per l’Alabès. Extrem o lateral esquerre. Té una esquerra de luxe. És un jugador fred però molt fi. Es troba més a gust en missions ofensives.

Lluís Sastre: 21 anys. Nascut a Binissalem (Illes Balears). Va arribar al club l’any 1998. Migcentre o interior. Destaca per una gran visió de joc. Toca sempre ràpid i amb criteri. És el clàssic '4' sorgit del planter blaugrana. Destaca també pel seu sentit tàctic.

29-05-07_WEB_05.jpgSergio Busquets: 18 anys. Nascut a Sabadell. Va arribar al club l’any 2005. Fill de l’exporter del FC Barcelona Carles Busquets. Mitjapunta o interior. És un migcampista atípic al planter blaugrana. És un portent físic, útil tant en tasques defensives com en atac, on destaca per les seves incorporacions des de la segona línia.

Toni Calvo:20 anys. Nascut a Barcelona. Va arribar al club l’any 1998. Extrem dret. Jugador de banda pur. És molt hàbil i amb capacitat per centrar amb molta precisió. Jugador rapidíssim.

Thaer Fayed Bawab: 23 anys. Nascut a Amman (Jordània). Va arribar al club el mes de gener passat. Davanter centre o mitjapunta. Un gran rematador amb l’esquerra. Sense ser un golejador pur assegura una bona xifra de gols per temporada.

Víctor Vázquez: 20 anys. Nascut a Barcelona. Va arribar al club l’any 1998. Mitjapunta interior o davanter centre. Jugador molt imaginatiu, però que necessita una mica més de regularitat. Capaç d’inventar la jugada més inversemblant.

Giovani dos Santos: 18 anys. Nascut a Mèxic DF. Va arribar al club l’any 2002. Mitjapunta o extrem. Va fer la pretemporada amb el primer equip. Un diamant en brut. Esquerrà pur, ha jugat aquesta temporada d’extrem dret. Extremament potent i ràpid, destaca també per una habilitat que li permet driblar el seu marcador amb facilitat.
Una bona oportunitat per a 10 joves del planter
Bojan i Jeffren podrien haver participat
Rijkaard va reconèixer que havia pensat en Bojan per a la Copa Catalunya. Només la convocatòria amb la selecció espanyola sub-21 ha impedit que el davanter de Linyola sumés el seu segon partit amb el primer equip blaugrana. En el cas de Jeffren una greu lesió ha fet impossible la seva participació amb els grans.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana