27.03.2007 17:13

Gai marca en tres categories diferents

Amb els dos gols aconseguits aquest diumenge al camp de l’Hospitalet, Gai Assulin ha marcat aquesta temporada amb tres equips diferents del planter del FC Barcelona. El davanter és una de les apostes de futur dels tècnics del futbol base blaugrana.

Gai Assulin, que es va incorporar al club l'any 2003 avalat per Joan Martínez Vilaseca, estrenava aquest cap de setmana titularitat amb el juvenil A del FC Barcelona i només va necessitar 16 minuts per aconseguir un gol. La seva segona diana va arribar al minut 41 de partit.

Situat d’extrem esquerre, la mobilitat, velocitat i capacitat de desequilibri de Gai va oferir moltes solucions al joc ofensiu de l’equip. Els d’Àlex García es van acabar imposant a l’Hospitalet per 2 a 6. Gai ja havia debutat a la divisió d’honor juvenil a la jornada 24. Ho va fer al darrer quart d´hora al Miniestadi en un partit en què el rival era l’Espanyol.

Una trajectòria meteòrica

GAI_celebracio.jpgGai explicava a Barça TV que “jugar al juvenil A és molt especial. Per a mi és molt important jugar bé en aquest equip i poder marcar gols. Treballaré dur per aconseguir el màxim”. El 9 d’abril farà 16 anys però la seva gran progressió ha fet que en sis mesos hagi passat de jugar amb el cadet B a fer-ho al juvenil A, passant de manera fulgurant pel cadet A i juvenil B.

Gai agraeix la confiança dels tècnics que han valorat el seu potencial tècnic i físic per pujar-lo de categoria. Amb el cadet A Gai ha marcat 9 gols en 13 partits; amb el juvenil B, en dos partits ha sumat un gol, mentre que en només 75 minuts a la Divisió d’Honor juvenil ja ha anotat 2 dianes.

El tècnic, satisfet

Àlex García assegura que Gai es quedarà fins al final de la temporada amb el juvenil de Divisió d’Honor. El tècnic blaugrana ha confirmat a Barça TV i www.fcbarcelona.cat que el pla previst per al jugador israelià “és similar al que la temporada passada es va aplicar amb Iago i Bojan. En principi, i si els coordinadors no diuen el contrari, Gai acabarà la temporada amb nosaltres”.
Bojan triomfa amb la sub17
El blaugrana Bojan Krkic va marcar l’únic gol de la selecció espanyola sub17 en el partit que enfrontava els de Santisteban amb Suïssa (1-0). El davanter de Linyola, màxim golejador del Barça B, va arrencar des del mig del camp i després de superar un parell de rivals va marcar amb un xut ras i col•locat. Aquest partit correspon al preeuropeu d’aquesta categoria.