“Estem molt contents d’haver guanyat a casa”

Barça B

30.10.2011 09:50

Eusebio: “Estem molt contents d’haver guanyat a casa, se’ns estava resistint la victòria”

El Barça B d’Eusebio enfila a poc a poc posicions a la taula classificatòria i amb els tres punts aconseguits davant el Nàstic encadena la seva tercera victòria consecutiva en menys de set dies, la primera a casa.

Eusebio, durant el partit contra el Nàstic / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Eusebio es mostrava molt content per la victòria del Barça B davant el Nàstic de Tarragona (1-0), la tercera consecutiva, i també per haver trencat la ratxa de mals resultats al Mini, on encara no havien aconseguit cap triomf. “Me’n vaig amb la sensació que el resultat ha estat merescut”, afirmava el tècnic del filial blaugrana en roda de premsa.

Partit controlat en tot moment

“Hem controlat el partit en tot moment i hem estat molt bé en la possessió de pilota”, destacava Eusebio després del partit, tot i que també reconeixia que a l’equip li havia faltat determinació per buscar el segon gol, sobretot en la segona part. Aquest fet i la poca profunditat en el joc del filial blaugrana va propiciar que el Nàstic “anés cap amunt” i tingués algunes ocasions per batre la porteria d’ Oier, sobretot en els últims minuts del partit, però la bona defensa del filial blaugrana va evitar qualsevol opció rival.

Retorn de Soriano

A banda dels tres punts aconseguits, l’altra gran notícia del partit davant el Nàstic va ser la reaparició de Jonathan Soriano, que tornava a trepitjar la gespa del Mini tres mesos després de lesionar-se greument al genoll en un partit amb el primer equip.

Eusebio es mostrava molt feliç per la reaparició del jugador del Pont de Vilomar i assegurava que serà un jugador molt important d’aquí a final de temporada, tot i que reconeixia que “ha d’anar agafant a poc a poc la forma”.