Treballada victòria del Barça B a Osca (0-1)

Barça B

26.10.2011 22:58

Jesús Carrillo

El filial ha guanyat tres punts molt importants aquest dimecres a Osca gràcies al gol de Riverola. Els jugadors d'Eusebio van millorant quant als resultats i ja miren amb optimisme el futur inmediat.

La fitxa
OSCA, 0
FCB B, 1

Osca: Cabrero, Rafael, Josetxo, Rivas, Clavero, Sorribas (Jokin, min.55), Helguera (Lluís Sastre, min 71), Bauzà (Toni, min 67), Camacho, Roberto i Tariq.

Barça B: Oier; Montoya, Bartra, Muniesa, Planas, Dos Santos, Carmona, Riverola (Gustavo, min 90); Gerard Deulofeu (Kiko Femenía, min 87), Rafinho i Lobato (Espinosa, min 62).

Gol: Martí Riverola (min 47)

Estadi: El Alcoraz

La primera part ha estat un partit amb domini altern. Gerard Deulofeu portava la iniciativa davant Cabrera, porter de l'Osca. El jove del planter ha creat moltes dificultats a la defensa aragonesa. L’Osca també ha tingut les seves ocasions, que no han estat capaços d’aprofitar al llarg dels primers 45 minuts de partit.

Gol de Riverola i domini blaugrana

El gol del filial a càrrec de Martí Riverola ha provocat un petit gir d’intencions en el partit. L’Osca s'ha llançat sobre la porteria d'Oier i tant Tariq com Helguera, per part de l'Osca, han estat a punt d’empatar l’enfrontament. El davanter Camacho, minuts més tard, també ho intentava, sense sort. Els blaugranes de l'Alt Aragó estaven dominant el partit, però el rellotge estava, amb 0-1, en contra seva.

Persistència del filial

Mentre el Barça B es defensava, les contres eren les armes principals de l'equip d'Eusebio i als 75 minuts Cabrera tornava a aturar un xut que semblava impossible per part de Gerard Deulofeu. El filial, després de les ocasions que no ha pogut aprofitar l’equip local, s'ha fet l’amo del partit, del joc, de les ocasions i de la possessió. Faltava, només, el segon gol per respirar amb més tranquil·litat.
Carmona ha tingut el segon ben a prop als 82 minuts. Vist el joc fins al moment, hauria estat molt injust que el filial no tornés amb els tres punts de l'estadi El Alcoraz.

Ovació per a Gerard

Als 84 minuts Eusebio substituïa Gerard Deulofeu per Kiko Femenía. L’ovació del públic d’Osca per al jove del planter és el resum del partit. Superioritat futbolística del filial i extraordinari partit de tot l’equip, on ha brillat amb llum pròpia Deulofeu.