Golejada terapèutica del filial (1-4)

Barça B

22.10.2011 20:18

El Barça B ha remuntat el gol inicial de Choco amb dianes de Dos Santos, Carmona, Rafina i Tello. El filial fuig dels llocs de descens amb el segon triomf a domicili de la temporada.

La fitxa del partit

Alcoià 1 FCBarcelona B 4

Alcoià: Maestro, Pina (Fabiani, min 76), Fernando Martín, Morcillo, Devesa, Gato, Diego Jiménez, Miki, Álvaro, César Remón (Omar Monterde, min 56) i Choco Lozano (Paco Esteban, min 59).

Barça B: Oier, Montoya, Marc Bartra, Muniesa, Lobato, Tello, Jonathan dos Santos (Planas, min 86), Espinosa, Carmona, Rafinha i Deulofeu (Rodri, min 64).

Àrbitre: Sánchez Martínez.

A pilota aturada i en el temps de descompte. De penal i falta i en els últims minuts, el Barça B ha pogut per fi traslladar al marcador el seu bon joc. Tot i començar perdent, els d’Eusebio han pogut segellar una victòria que els situa en el dissetè lloc de la taula.

Inici complicat

L’Alcoià s’ha avançat en el marcador en la primera arribada dels locals a la porteria d’Olazábal. Un córner en el minut 10 del primer període l’ha aprofitat Choco Lozano per marcar després d’un refús.

Domini absolut

El domini del filial ja era evident abans que l’Alcoià marqués, però a partir de llavors s’ha intensificat. Els d’Eusebio han posat Serge a la porteria local i tant Rafinha com Deulofeu i Tello han disposat d’ocasions d’or per empatar el matx.

Finalment, el filial ha pogut equilibrar el matx quan quedaven dos minuts per al final del primer període amb un penal comès sobre Lobato i transformat per Jonathan dos Santos. Fins ara, el Barça B havia desaprofitat les dues penes màximes de què havia disposat al llarg de la temporada.

Gol de Carmona decisiu

La insistència blaugrana ha estat premiada amb un gol de falta en el minut 27. El balear Carlos Carmona ha signat amb una excel·lent execució a pilota aturada el gol del triomf barcelonista.

L’Alcoià, aleshores, s’ha abocat a l’atac en els últims instants, però, després de l’expulsió d’Esteban, el Barça B ha segellat el triomf amb dos gols més en el temps de descompte. Rafinha ha marcat el tercer i Tello el definitiu 1 a 4.