Partit boig i sisè empat consecutiu (2-2)

Barça B

02.01.2011 20:06

El Barça B ha tornat a empatar en el primer partit del 2011. Soriano i Edu Oriol han remuntat el gol inicial de Guerrero, però Samuel ha establert el definitiu 2-2.

Any nou, mateixos costums. El Barça B volia trencar la ratxa d’empats amb una victòria a les Illes Canàries, però tot i que ha estat a punt de sumar els tres punts, de nou s’ha hagut de confirmar amb un empat.

Millor inici local

El conjunt de Paco Jémez ha iniciat el partit amb molta força i ha gaudit de dues ocasions clares amb només quatre minuts de joc. En ambdós casos, el porter Jordi Masip s’ha lluït amb grans intervencions davant Jonathan i Armichi.

Ocasions blaugrana, gol canari

DSC_8090.JPGA poc a poc, el Barça B ha aconseguit el control del joc i de la pilota, i els de Luis Enrique han generat bones ocasions. Saúl Berjón ha gaudit de la millor oportunitat al minut 24 en una acció on no ha ha pogut superar en l’u contra u Barbosa.

Un minut després una gran acció d’Abraham per l’esquerra l’ha pogut transformar de nou Saúl, però novament l’asturià no ha pogut marcar. Quan més a prop semblava el gol del filial blaugrana, els canaris s’han avançat al marcador amb una gran acció de contracop. Jonathan s’ha inventat una gran passada i Javi Guerrero ha superat Masip amb un gran globus. L’1-0 arribava al minut 26.

Reacció del filial

Al tram final de la primera part, Edu Oriol ha liderat moltes accions per la banda dreta, on ha desequilibrat amb qualitat i velocitat. L’ocasió més clara en aquest tram del matx ha anat a càrrec de Jonathan dos Santos. Quan faltaven set minuts per al final Barbosa ha aturat un gran xut del migcampista mexicà.,

Domini i premi

DSC_8355.JPGEl Barça B ha sortit a la represa amb les idees clares. El filial ha dominat totalment la situació i ha estat capaç de generar bones ocasions. Soriano i Saúl han pogut empatar el matx, però el gol s’ha fet esperar fins al minut 74. Jonathan Soriano ha culminat de cap una bona jugada trenada dels blaugranes. Tot i que el Las Palmas semblava reaccionar i anar-se’n amunt, un cop de geni d’Edu Oriol que ha marcat amb un gran globus ha capgirat la situació quan faltaven dotze minuts per al final. Aquest gol feia justícia al gran joc dels blaugranes durant tota la segona meitat.

Empat final

En els últims minuts del partit, tots dos equips han seguit amb la seva aposta ofensiva i les ocasions han sovintejat ambdues àrees. Quan només faltaven tres minuts per al final Samuel empatava amb una gran rematada de cap a la sortida d’un córner.

DSC_8460.JPGJonathan Vieira, amb un xut llunyà al travesser, ha pogut marcar el tercer per als locals, però el partit, que ha arribat al minut 97, ja no ha patit variacions. El Barça B ha gaudit en l’última acció del partit amb una nova acció de perill que ha acabat amb un xut de falta al travesser.