Messi: "El meu objectiu és ajudar l'equip"

01.11.2011 23:58

Messi: "El meu objectiu és ajudar l'equip, no batre el rècord de César"

L'argentí ha superat la barrera dels 200 gols davant del Viktoria i ja suma 202 gols en partits oficials amb el Barça. "Estic molt content per arribar a un número tan important però estic aquí per ajudar els meus companys", ha indicat.

Líders de grup
L'empat (1-1) entre Milan i BATE permet al FC Barcelona estar matemàticament classificat per als vuitens de final de la Champions. Ibrahimovic va avançar els italians i Bressan va igualar el partit. El BATE Borissov i el Viktoria Pilsen queden eliminats i lluitaran per la tercera plaça. El Barça descansa dimecres i tornarà als entrenaments dijous que ve.
Nit de xifres importants per al Barça. Guardiola ha arribat als 200 partits com a entrenador, en què l'equip ha anotat 500 gols. Valdés ha superat el rècord històric d'imbatibilitat de Miguel Reina i ja suma 877 minuts sense recollir la pilota del fons de la xarxa. Però qui no para de trencar tots els rècords és Leo Messi. El de Rosario ha superat els 200 punts i és la primera vegada que aconsegueix dos hat tricks en dos partits consecutius.

Sobre el partit, el '10' del Barça ha assegurat: "Sabíem el resultat del Milan i volíem guanyar, però ha estat un partit molt complicat per com ens ha pressionat el Viktoria. És un equip menys conegut, però tots els equips de la Champions són duríssims".

Piqué, Cesc i Messi, els tres jugadors pertanyents al mític cadet de la generació del 87, amb prou feines havien pogut jugar 23 minuts junts. Contra el conjunt txec, els tres van poder jugar junts els 90 minuts i la màgica connexió entre l'argentí i el d'Arenys ha quedat patent de nou: tots dos s'han passat la pilota fins a 40 vegades, 17 de Leo a Cesc i 23 a la inversa .

Finalment, Messi ha destacat les grans aportacions d’Isaac Cuenca: "És un jugador diferent al que tenim. Dóna moltes coses a l'equip: té desequilibri, un contra un i també posa molt bons centres".

Valdés

"Estic molt feliç pel rècord, el dedico als meus pares".

"Ja hem aconseguit classificar-nos, ara l'altre objectiu és quedar primers".

Dani Alves

"Estic molt content pel Víctor, se l'ha guanyat a força de treball i de fer bé les coses".

(Sobre la suspensió): "Són decisions arbitrals, no es pot tornar enrere, cal carregar amb això. Guardiola m'havia dit que anés amb compte".

(Sobre els rècords de Messi): "Sembla que aquest noi promet" (rialles).

Temporada 11-12