Xavi, protagonista del triomf

26.10.2011 12:16

El migcampista va apuntar-se el gol decisiu en la victòria a Granada, el quart en el campionat, el dia que batia el rècord de partits de Migueli. És una de les dades que deixa un matx dominat pel Barça.

El de Terrassa, durant el partit a Granada. Foto: Miguel Ruiz (FCB).

►Des de la jornada 35 de la Lliga 2009/10 que Xavi Hernández no marcava de falta . L’últim havia estat a Vila-real, l’1 de maig del 2010.

►El ‘6’ es va convertir en el futbolista que més partits de Lliga ha disputat amb la samarreta del Barça (392), superant Migueli.

►A més, Xavi va rubricar el seu millor inici golejador en el campionat, amb quatre dianes en nou jornades.

Granada_-_FCB_25-10-11_x2x.JPG►Amb el 0-1 , el Barça encadena 25 compromisos consecutius marcant a domicili. És un rècord absolut.

►Víctor Valdés segueix ampliant el seu rècord d’imbatibilitat. Encadena set partits i un total de 697 minuts sense encaixar.

►Isaac Cuenca, després de debutar a la Champions contra el Viktoria fa una setmana, va estrenar-se a la Lliga.

►La possessió global del Barça va ser del 73%.

►Xavi va ser el jugador més participatiu, amb 117 passades bones de 129 d’intentades.

►El Barça va provar 17 rematades a porteria, mentre que el Granada va disparar 2 cops.

►De les 23 faltes que hi va haver en tot el partit, 11 van ser sancionades amb targetes grogues.

Temporada 11-12