Ple de victòries dels rivals del Barça

23.10.2011 16:55

Ple de victòries dels rivals del Barça a la Champions

Viktoria, BATE i Milan, rivals del Barça a la Lliga de Campions, han guanyat els seus partits de Lliga. La victòria més espectacular ha estat la del Milan, que ha remuntat un 3-0 en contra al camp del Lecce (3-4)

El Viktoria Pilzen, que s’enfrontarà al Barça el proper 1 de novembremaig en el partit de la quarta jornada de la Champions, no ha tingut problemes per golejar el Viktoria Zizkov per 4-1. Els cinc gols s’han marcat en el segon temps. El campió txec s’ha posat amb un 2-0 en el marcador amb gols de Petrzela (min 51) i Pilar (min 62). Bohm (min 67) ha retallat diferències per als visitants, però dos gols gairebé consecutius de Cisovsky (min 76) i Bakos (min 77) han deixat el marcador en el definitiu 4-1. El Viktoria Pilzen, doncs, s’enfila fins a la tercera posició empatat amb 21 punts amb l’Slovan Liberec.

El BATE, virtualment campió

La victòria del BATE Borissov per 4-2 davant el Torpedo Zhodino el deixa a les portes de revalidar el títol de Lliga. Renan, amb dos gols, i Skavysh i Voldoko han estat els golejadors de l’equip bielorús, que s’enfrontarà al Barça el 6 de desembre al Camp Nou en el partit que tancarà la fase de grups de la Lliga de Campions.
Espectacular remuntada del Milan a Lecce (3-4)

El Milan ha demostrat de quina pasta està fet aixecant un 3-0 en contra al camp del Lecce. Els ‘rossoneros’ s’han imposat per 3-4 després d’un segon temps espectacular i amb un Boateng decisiu marcant tres dels quatre gols milanistes.

Festival del Lecce en el primer temps

El Lecce ha passat per sobre del Milan en els primers 45 minuts. Els locals, que no perdien a casa contra els llombards des de la temporada2001/02, s’han posat amb un 3-0 en el marcador abans del descans amb gols de Giacomazzi (min 4), Oddo, de penal (min 30) i Grossmüller (min 37). Semblava, doncs, que el partit estava sentenciat, però el Milan no és un equip que es rendeixi fàcilment, com ja va demostrar al Camp Nou empatant el partit en el temps de descompte.

Reacció espectacular i hat-trick de Boateng

Al descans, Allegri ha fet un canvi decisiu. Boateng ha entrat per Robinho i en un quart d’hora ha marcat tres gols que empataven el partit. El Milan ha estat l’antítesi del que s’ha vist en el primer temps i ha estat molt superior al Lecce. En el minut 83, Yepes ha marcat el definitiu 3-4 rematant de cap una centrada de Cassano. Així,doncs, el Milan, aconsegueix la primera victòria a domicili de la temporada i encadena tres triomfs consecutius.

Temporada 11-12