Victòria abans del partit del Camp Nou (1-3)

15.10.2011 08:35

El Viktoria suma tres punts abans del partit del Camp Nou (1-3)

El Viktoria Pilzen viatjarà a Barcelona amb els deures fets a la Lliga després de guanyar al camp de l’Slovacko per 1-3. L’equip de Pavel Vrba es va haver d’esforçar per guanyar un partit molt igualat.

El rival del Barça el proper dimecres a la Lliga de Campions arribarà al Camp Nou amb la moral força alta després de la treballada victòria al camp de l’Slovacko per 1-3 en el partit de la desena jornada de la Lliga txeca. El partit va ser més igualat del que indica el resultat final.

Partit igualat i alternatives en el marcador

El Viktoria Pilzen va avançar-se ben aviat en el marcador gràcies a un gol de Bakos en el minut 4 amb un gran cop de cap. Els locals van posar setge a la porteria de Cech fins que, Ondrejka, en el minut 27, va aconseguir empatar el partit.

L'alegria de l’afició local, però, només va durar deu minuts, ja que Petrzela va tornar a posar el Viktoria per davant en el marcador en el minut 38. En el segon temps, l’Slovacko va buscar insistentment el gol de l’empat però el Viktoria va saber aguantar la pressió dels locals fins que, Kolar,  en el minut 78, va marcar el definitiu 1-3 que sentenciava el partit. Amb aquesta victòria, el rival blaugrana del proper dimecres puja, provisionalment, fins a la segona posició de la classificació.

Temporada 11-12