Cau l’Argentina (1-0) i guanya el Brasil (1-2)

12.10.2011 09:05

L’Argentina, amb Mascherano i Messi de titulars, ha caigut a Veneçuela en el segon partit de classificació per al Mundial 2014. El Brasil ha guanyat el seu amistós a Mèxic, tot i que Alves ha acabat expulsat.

Messi ha caigut a Veneçuela / FOTO: ARXIU

Cara i creu per a l’Argentina i el Brasil. L’Argentina de Messi i Mascherano ha patit la primera derrota de la fase de classificació per al Mundial 2014 a Veneçuela, on un gol del jugador de l’Athletic Club Fernando Amorebieta ha decidit el matx. És la primera victòria del combinat ‘vinotinto’ sobre l’‘albiceleste’, que ha disposat de Mascherano i Messi durant els 90 minuts. El Brasil, en canvi, ha resolt el seu amistós amb remuntada i victòria per la mínima.

Tres punts en dues jornades

D’aquesta manera, l’Argentina es queda amb tres punts després d’haver-se jugat les dues primeres jornades de la fase classificatòria. Cal recordar que dissabte passat el combinat dirigit per Sabella va imposar-se per 4-1 a Xile. Messi, líder en atac dels argentins, s’ha trobat massa sol davant d’una ordenada defensa veneçolana. En el minut 61, Amorebieta ha signat el gol de la victòria local amb un cop de cap.

Alves, expulsat

Diferent han anat les coses per al Brasil d’Alves i Adriano, que s’ha imposat en l’amistós jugat a Torreón contra la selecció de Mèxic. Un gol en pròpia porta de David Luiz ha avançat la ‘tricolor’ en el minut 10 de partit i, abans de la mitja part, un penal d’Alves –que li ha costat la vermella- sobre el ‘Chicharito’ Hernández hauria pogut significar el 2-0, però el porter Jefferson de Oliveira l’ha aturat. A la segona part, ja amb Adriano sobre el camp, els gols de Ronaldinho i Marcelo han capgirat el marcador i han donat el triomf al combinat brasiler.

Temporada 11-12