Messi marca dos anys i mig després (4-1)

08.10.2011 08:54

La selecció argentina va golejar Xile per 4-1 en el debut de la fase classificatòria per al Mundial de Brasil. Messi va tornar a veure porteria dos anys i mig després del seu darrer gol amb la selecció i Higuaín va fer un hat-trick.

França no falla contra Albània (3-0)
La selecció francesa, sense Abidal lesionat, va guanyar Albània per 3-0 en un partit en el qual els tres punts eren obligats per poder assegurar-se la classificació per a l’Eurocopa 2012. Malouda, Rémy i Réveillère van ser els golejadors del partit jugat a l’Stade de France. El proper dimarts, França es jugarà la classificació contra Bòsnia i no es descarta que Blanc pugui fer jugar Abidal si ja s’ha recuperat de la seva contractura.

Si Xavi Hernández va conduir amb mà de mestre la selecció espanyola en la seva victòria contra la República Txeca (0-2), Leo Messi va confirmar el seu lideratge amb l’'albiceleste' en el partit contra Xile, el primer de la fase classificatòria per al Mundial de Brasil 2014 jugat a l’estadi Monumental de Buenos Aires.

Messi, que va jugar els 90 minuts, va dirigir amb criteri i eficàcia l’atac argentí i va tornar a marcar després d’una sequera de 16 partits. Argentina va golejar Xile per 4-1, en un partit en el qual Higuaín, amb un hat-trick, va demostrar el seu gran moment de forma.

Messi i Higuaín, encarrilen la victòria en el primer temps

El triplet format per Messi, Higuaín i Di María va destrossar la defensa xilena. Ben aviat, en el minut 7, una combinació entre els madridistes va acabar amb el primer gol d’Higuaín. Messi, actuant de mitja punta per davant dels interiors, conduïa magistralment l’atac argentí.

Argentina-Xile.jpgEn el minut 25, Messi rematava una assistència d’Higuaín i establia el 2-0 posant el punt final a una sequera golejadora de dos anys i mig amb la selecció absoluta. La selecció xilena, sense el blaugrana Alexis, es va mostrar insegura en defensa i en atac no va saber aprofitar les facilitats de la rereguarda argentina.

Tres gols més en el segon temps

La tònica no va canviar en el segon temps. En el minut 52, una mitja volta d’Higuaín suposava el 3-0 i la sentència definitiva del partit. La selecció de Borghi va maquillar el marcador amb el gol de Mati Fernández, però de nou va aparèixer el tàndem letal format per Messi i Higuaín, que va acabar amb una assistència del blaugrana que el madridista no va desaprofitar per firmar el definitiu 4-1.

Adriano, titular en la victòria de Brasil contra Costa Rica (0-1)

El blaugrana Adriano Correia va ser titular en el partit amistós que Brasil va jugar contra Costa Rica a l’estadi Nacional de San José. El lateral barcelonista va jugar els 90 minuts, mentre que Dani Alves, que va entrar en el minut 55, va ser decisiu en el gol de la victòria 'canarinha'. Una centrada seva va ser rematada per Neymar per marcar l’únic gol del partit. L’exblaugrana Ronaldinho va ser titular i es va endur les millors ovacions del públic local.

Temporada 11-12