Vuit hat-tricks de Messi a la Lliga

27.09.2011 01:06

Edgar Fornós

Amb el que va fer dissabte davant de l’Atlètic de Madrid, Leo Messi ja acumula vuit triplets a la seva carrera. Atlètic de Madrid, en dues ocasions, Madrid, Tenerife, València, Saragossa i Osasuna han estat les ‘víctimes’.

Messi celebra un dels gols davant de l'Atlètic de Madrid

La tradició diu que quan fas tres gols en un mateix partit, t’emportes la pilota cap a casa signada per tots els teus companys. Messi ja s’ha convertit en un autèntic col•leccionista d’esfèriques. Tot just acaba de començar la temporada i ja en suma dues en les darreres jornades. Des que és professional n’ha signat onze, vuit d’aquests al campionat de Lliga.

FCB, 3 – R. Madrid, 3. 2006/07

Leo Messi es va graduar davant del públic del Camp Nou un 10 de març del 2007. Aquella nit el Barça rebia la visita del gran rival i va tenir en el de Rosario el millor aliat. Els gols que anaven marcant els blancs anaven sent contestats per un jove de només 19 anys que al final signaria el seu primer hat-trick amb els grans.

Tenerife, 0 – FCB, 5. 2009/10

El 10 de gener del 2010 els de Guardiola van anar a les Canàries sense pietat. El Tenerife se’n va endur cinc, tres els va fer Messi. Durant els primers 45 minuts en va aconseguir dos i ja a la segona part es va treure de la màniga una vaselina impossible que va deixar molt tocats els de José Luis Oltra.

FCB, 3– València, 0. 2009/10

La primera part d’aquella 26a jornada a l’Estadi va acabar sense gols. A la represa Messi va agafar les regnes de l’equip i va començar a fabricar gols. Per fer el primer, el davanter supera Banega i Bruno i després, amb una finta de crac, deixa enrere Dealbert per acabar batent César. Els altres dos van arribar després de dues bones passades d’Henry, que també va completar una nit rodona.

Saragossa, 2 – FCB, 4. 2009/10

Un flegmó dental va estar a punt d’apartar Leo Messi del partit a La Romareda. Per sort, es va recuperar a temps i va tornar per oferir un nou hat-trick. Seus van ser els tres primers gols del matx. El segon va ser d’escàndol. El davanter recupera una pilota al mig del camp i després d’anar superant tots els obstacles que se li posaven per davant va acabar perforant la porteria contrària.

Almeria, 0 – FCB, 8. 2010/11

Quan hi ha golejada és quasi impossible no veure un gol de Messi. Aquella nit al Juegos Mediterráneos d’Almeria, el ‘10’ del Barça en va fer tres. Va contribuir així en la màxima golejada del Barça fora de casa.

FCB, 3 – At.Madrid, 0. 2010/11

La que ja és la seva diana preferia, l’equip matalasser, va rebre tres gols del diable davanter blaugrana la jornada 22. Messi es va acabar emportant la pilota del partit gràcies al gol que va marcar a la primera part més els dos de la segona. Messi completava el segon hat-trik a la Lliga de la temporada.

FCB, 8 – Osasuna, 0. 2011/12

Es disputava el tercer partit de la present Lliga i Leo Messi ja signava el primer triplet de la temporada. L’Osasuna va pagar els plats trencats dels dos empats consecutius contra la Reial i el Milan i va encaixar vuit gols. Als quatre minuts ja va fer l’1 a 0. Abans d’arribar al descans va marcar el 0 a 5, i una vegada més, l’argentí va aconseguir el de la cloenda.

FCB, 5 – At. Madrid, 0. 2011/12

El darrer hat-trick el va sumar dissabte davant dels matalassers. Per damunt de tots destaca el primer. Messi treu un servei des de la banda i ell mateix després de fer una paret amb Pedro va directe a porteria per fer el 2 a 0. El 4-0 va arribar amb una jugada marca de la casa. El blaugrana traça una diagonal perfecta per acabar creuant la pilota a Courtois. El 5 a 0 ja arribaria en temps afegit.

Temporada 11-12