Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“La presència de Cesc millora el meu futbol”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

22.09.2011 18:17

Xavi: “La presència de Cesc millora el meu futbol”

Jesús Carrillo


Xavi Hernández ha reconegut que la presència de Cesc a la plantilla és un plus important per a ell i per al seu futbol. “Estic molt a gust amb Cesc. Crec que la seva presència al camp millora el meu joc”, ha indicat el ‘6’ blaugrana.L’Assemblea de dissabte
Xavi també ha parlat dels tres punts de l’ordre del dia per als compromissaris del Club en l’Assemblea del proper dissabte: ”Estic d’acord amb la grada jove. És una molt bona iniciativa, sempre que es faci sense violència. La grada jove seria un lloc d’il•lusió. Estem en el millor moment de la història del Barça i ara és quan aquestes iniciatives s’han de tirar endavant”. Respecte a la publicitat de Qatar, Xavi és del parer que “el Club té unes necessitats, i la publicitat de Qatar ajuda. A més, pel que sé, és un país amb una clara evolució i la seva fundació intenta fer el bé per a tothom. A nivell d’imatge crec que és bona per a ells i per a nosaltres”.

Respecte al punt d’un Camp Nou sense fum, Xavi no té una opinió formada: “Aquí no tinc cap valoració feta. Que el soci decideixi. Personalment no tinc cap opinió ni cap a un cantó ni cap a l’altre”.
La comptabilitat de Cesc i de Xavi és ja una realitat palpable. A diferència de les veus que, abans de començar la temporada, deien que eren massa semblants, la resposta futbolística de tots ells, en aquest inici de curs, ha estat incontestable: “Estic i estem molt a gust dins un rectangle de joc. Ens complementen crec que força bé. Si ell va amunt jo li guardo la seva posició i a l’inrevés. Ho hem demostrat molts cops al llarg del any. Crec que Cesc millora el meu futbol”, ha reiterat convençut el de Terrassa.

El 3-4-3

Aquesta és la resposta de Xavi a la pregunta sobre la seva opinió respecte al sistema que utilitza en els darrers partits el campió de Lliga: “Aquest sistema és prou bo. Si tenim en compte que nosaltres som un equip amb una possessió de pilota molt alta, posar un quart home al mig del camp és un bon detall”. També s’ha referit als problemes que aquest sistema pot comportar: “És cert que pots patir una mica més en defensa, però crec que la balança és més forta cap al fet de tenir superioritat al mig camp. Considero que tots els partits de la temporada els hem dominat, i prou bé”.

No a la Lliga de dos equips

2011-09-22_ENTRENO_05.JPGXavi també s’ha referit al fet que ni Barça ni Madrid han guanyat tots els punts possibles: “No crec que la Lliga sigui cosa de dos equips. Tos els altres clubs es preparen molt bé, tenen qualitat, estratègia, condició física i talent. Dir això és un menyspreu molt fort cap a molts i bons professionals. Aquí tots hi estem molt a prop, i la Lliga bipolar no me la crec”.

L’empat a Mestalla

Xavi reconeix que a Mestalla “va poder passar de tot”. I ha afegit: “És cert que podríem haver tornat amb els 3 punts, i també potser és cert que en la primera part el València va poder guanyar el partit. Va ser un matx molt bo, dinàmic, amb constants alternatives tàctiques i de gols. Per exemple, hi va haver, com a mínim, un clar penal sobre Messi i, per tant, tot i que no m’agrada empatar, el punt no és dolent, ateses les circumstàncies”.

Pel que fa als àrbitres, Xavi ho té molt clar: “Ho tenen molt difícil. Prenen decisions en dècimes de segon, i pateixen com nosaltres. Fan la seva feina el millor que poden, són humans, i també tenen dret a equivocar-se, com ho fem nosaltres”.

Notícies Futbol

Temporada 11-12

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana