Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Guardiola dóna suport a Qatar


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

20.09.2011 22:00

Guardiola dóna suport a Qatar

www.fcbarcelona.cat


En la roda de premsa prèvia a la visita a Mestalla, l’entrenador ha valorat positivament la decisió de la Directiva de portar el debat sobre la publicitat a la samarreta a l’Assemblea de dissabte i ha recalcat els valors de la fundació.Pep Guardiola s’ha mostrat content per la decisió de la Junta de portar a l’Assemblea de Compromissaris el debat sobre Qatar: ”És molt bo el debat i em sembla molt bé la decisió que ha pres la Directiva que els socis decideixin sobre aquest punt. És un valor democràtic i saludable que tenim. Jo puc dir que vaig viure dos anys a Qatar i el tracte va ser molt bo cap a mi i la meva família. Qatar s’està obrint cap al món occidental i em consta els esforços que fan a través de la Fundació per dur a terme coses molt bones. Penseu que nosaltres, alguns cops, no podem entendre coses del món musulmà, i a l’inrevés és el mateix”.

2011-09-20_ENTRENO_58.JPGI continuava: “Qatar està en una molt bona sintonia, ja han guanyat la cursa per fer un Mundial de futbol, i ara estan lluitant per uns Jocs Olímpics, i això és producte d’una feina extraordinària que s’està fent en un país que es vol obrir però, a la vegada, mantenint la seves tradicions".

“El país més obert del món islàmic”

L’entrenador ha recordat: “Els temps ara són difícils, en el món global, i la Junta té l’obligació de buscar alternatives a la situació que es viu arreu. Qatar és el país més obert del món islàmic i musulmà. Qatar és el país que més a prop està de les democràcies occidentals, però necessiten el seu temps”.

Amb tot, Guardiola ha conclòs: “Si el soci ho considera bo, seguirem patrocinats per una fundació que està fent coses per a la recerca i la cultura. Si opinen el contrari seguirem endavant amb altres recursos. En tot cas, els jugadors seguiran corrent i lluitant, que al cap i a la fi és el més important”.

Notícies Futbol

Temporada 11-12

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana