Nino, l’home-gol de l’Osasuna

17.09.2011 08:33

Sandra Sarmiento

Nino és un dels grans perills de l’atac de l’Osasuna. El davanter andalús té el gol al cap, és lluitador, astut i intel•ligent, i només ha necessitat dues jornades per demostrar que encaixa perfectament en els valors que representa l’equip navarrès.

Nino lluita amb Flaño en la seva etapa com a jugador del Tenerife.

Juan Fco. Martínez, conegut per Nino, ha arribat al club de Pamplona als 31 anys i amb un aval de 150 gols en les 12 temporades que fa que juga com a professional. Ha estat el màxim golejador del Tenerife els últims quatre anys i ha marxat de les illes com el segon màxim realitzador de la història del club canari.

Ja sigui amb l’Elx, el Llevant o el Tenerife, Nino no ha perdonat mai quan ha disposat de minuts i ha fet gols arreu on ha jugat. Aquesta és la seva tercera aventura a la Primera Divisió.

Es destapa com a golejador al Tenerife

Amb el Llevant, fa 5 anys, no va tenir gaires oportunitats, però la temporada 2009/10, ja al Tenerife, Nino va respondre amb 14 gols a la confiança de José Luis Oltra.

El davanter andalús ja ha començat a rendibilitzar el seu fitxatge per l’Osasuna. I és que encaixa a la perfecció amb les necessitats de l’equip de Mendilíbar. En el partit que el conjunt navarrès va jugar al camp de l’Sporting en la darrera jornada de Lliga, Nino va marcar el seu primer gol en partit oficial amb el seu nou equip.

Tres enfrontaments contra el Barça

El d’aquest dissabte serà el quart cop que Nino s’enfronti al Barça en partit oficial. Anteriorment ho va fer defensant la samarreta del Llevant i del Tenerife i en tots tres partits es va quedar sense marcar. Amb els “granotes”, va empatar a un gol a València el curs 2006/07, mentre que amb els canaris va encaixar dues contundents golejades fa dues temporades: 0-5 a l’Heliodoro Rodríguez i 4-1 al Camp Nou.

Temporada 11-12