El 2-2 a Anoeta, en dades

11.09.2011 10:28

Roger Bogunyà

Tot i deixar escapar la victòria a Sant Sebastià, el FC Barcelona suma un punt més que ara fa un any, quan va perdre en la segona jornada contra l’Hèrcules. A continuació repassem aquesta i altres dades del partit.

L'equip, celebrant un dels dos gols. Foto: Miguel Ruiz-FCB

► Fa un any, l’equip sumava tres punts en dues jornades. Ara, en té quatre, després de la victòria contra el Vila-real i l’empat a Anoeta. Com fa un any, el primer partit postseleccions de la temporada se li ha entravessat al Barça.

► El resultat a Sant Sebastià no reflecteix el que es va veure sobre la gespa. Els de Guardiola van rematar a porteria el doble que el rival (6 rematades a 3) i van elaborar també el doble d’accions (1.020 a 460).

► Xavi (143) i Keita (107) van ser els jugadors del Barça que més passades van fer. Qui més en va fer de la Reial Societat va ser Estrada, amb 32.

► Ja no queda cap jugador de camp que hagi disputat tots els minuts de la temporada. Només Valdés, que aquest dissabte va superar Zubizarreta en partits oficials amb el Barça, ho ha jugat tot.

► Mascherano i Abidal, els únics que ho havien fet, no van disputar ni un minut a Anoeta.

► De moment, els dos partits com a visitant d’aquest curs –el primer va ser el del Bernabéu– han acabat amb el mateix resultat: 2-2. Per trobar un resultat igual cal remuntar-se fins al 31 de març del 2010, quan es va empatar a dos gols al camp de l’Arsenal.

► De fet, l’últim 0-2 que va deixar escapar el Barça va ser el de l’Emirates Stadium, en què dos gols de l’Arsenal al final del partit van deixar-ho tot obert per a l’enfrontament de tornada al Camp Nou.

► L’equip ha marcat un mínim de dos gols en els cinc partits oficials disputats. La mitjana global és de 2,8 gols per partit.

Temporada 11-12