Espanya, classificada per a l'Eurocopa (6-0)

07.09.2011 00:08

La selecció espanyola goleja i es classifica per a l'Eurocopa (6-0)

El combinat de Vicente del Bosque ha aconseguit el bitllet per a l’Eurocopa del 2012 després de derrotar Liechtenstein. Xavi i Villa en dues ocasions han estat els blaugranes que han trobat el camí del gol.

Thiago va debutar de manera oficial amb Espanya. Fotos: rfef.es

La fitxa del partit
Espanya: Casillas, S. Ramos (Thiago, 54’), Albiol, Sergio, Arbeloa, Xabi Alonso, Xavi (Cesc, 45’), Iniesta, Mata, Negredo (Llorente, 61’) i Villa.

Liechtenstein: Jehle, Ritzberger, Martin S., Michael S., M. Büchel, Wieser, T. Beck (Hanselmann, 88’) M. Frick, Burgmeier i Hasler (Kieber, 72’).

Àrbitre: Harald Lechner

Gols: 1-0. Negredo, 32’. 2-0. Negredo, 37’. 3-0. Xavi, 43’. 4-0. S. Ramos, 52’. 5-0. Villa, 60’. 6-0. Villa, 78’.
L’estadi de Las Gaunas ha viscut una autèntica festa golejadora. Sis gols ha fet Espanya a una dèbil selecció de Liechtenstein. Els jugadors del Barça convocats pel seleccionador han tingut un paper destacat. Villa amb dos gols i una assistència ha completat un partit rodó. Xavi, per la seva banda, ha marcat el tercer dels gols locals i també ha fet la passada del primer. Sergio i Iniesta, que han jugat els 90 minuts, i Cesc i Thiago, que han entrat en la segona meitat, també han participat de la golejada.

Sentència només començar

esp-liechtenstein.jpgAmb la primera part n’hi ha hagut prou per veure com la selecció espanyola imposava la seva superioritat. Una assistència de Xavi Hernández que Negredo ha sabut aprofitar a les mil meravelles ha suposat l’1 a 0. Una nova assistència d’un blaugrana, en aquest cas de Villa, es convertia en el segon de Negredo. Xavi, després d’executar un llançament de falta magistral, ha certificat el 3 a 0 a falta de dos minuts per al descans.

Set en blanc

El 6 a 0 final l’han tancat dos gran gols de David Villa i un altre quasi sense voler del defensa andalús Sergio Ramos a la sortida d’un córner.

La victòria davant del conjunt dirigit per Hans-Peter Zaugg permet a Espanya sumar sis triomfs de sis possibles. Divuit punts que el col·loquen definitivament a la propera Eurocopa.

Empat de la França d’Abidal

El lateral del FC Barcelona ha jugat els 90 minuts del partit que la selecció francesa ha disputat davant de Romania. Els de Laurent Blanc no han sabut aprofitar les poques oportunitats que han tingut per emportar-se el matx. Malgrat tot, els francesos segueixen mantenint-se com a líders del seu grup.

Temporada 11-12