Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Amor: “Que em superi el Xavi és una doble alegria”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

06.09.2011 13:20

Amor: “Que em superi el Xavi és una doble alegria”

Marc Guillén


Xavi ja ha guanyat més títols que Amor però l’exjugador del Dream Team ha rebut la notícia amb molta satisfacció perquè es veu superat per un jugador del planter i que s’ho mereix tot com el de Terrassa.Amb la darrera Supercopa d’Europa guanyada contra el Xakhtar, Xavi Hernández ja ha guanyat 18 títols amb el Barça, un més que Guillermo Amor. L’exjugador del Dream Team i actual director del Futbol Formatiu s’ha vist superat per Xavi com el jugador amb més títols al Club, però això només és motiu d’alegria.

L’orgull del planter

2011-06-30_ACTO_CLAUSURA_LA_MASIA_006.jpgOstentar un rècord com el que tenia Amor era tot un honor, però veure’s superat per un altre jugador de la casa com Xavi Hernández només ha provocat satisfacció al de Benidorm: “Tinc sensacions molt bones perquè significa que el Barça segueix sumant i això és el que volem tots els culers. A més, que em superi el Xavi és una doble alegria: primer perquè s’ho mereix per la feina que ha fet durant tots aquests anys i segon perquè és del planter. Per als que hem sortit d’aquí només que un jugador de la Masia pugi al primer equip ja és un motiu de satisfacció que no et pots ni imaginar i si a sobre s’hi manté tants anys com el Xavi i guanyant títols, millor impossible.”

Puja un grup que “pot endur-s’ho amb tot”

Amor té clar que encara li queden anys de futbol a Xavi en què “guanyarà més títols” i ampliarà la distància com a jugador amb més trofeus al FC Barcelona. Però el de Benidorm vaticina que no s’acabarà amb Xavi perquè hi ha un grup de jugadors com “Iniesta i Messi” que ja sumen molts anys al club però que alhora són molt joves i amb un gran futur, així que “poden endur-s’ho tot, en títols col•lectius i de tot tipus”.

Abans els títols costaven més

El Barça actual està trencant tots els registres i ara els títols s’estan convertint en costum, cosa que no passava abans: “Fa anys era molt difícil sumar títols. Si abans guanyar un títol per temporada era tot un èxit, ara no. En els últims anys estem acostumats a tenir la possiblitat de guanyar moltes coses cada any”. Amor argumenta que això és fruit de la bona feina de tothom durant molts anys i té clar que si ell mateix o Xavi han pogut guanyar tants títols és només “gràcies a estar en un club tan gran com el Barça”.

Notícies Futbol

Temporada 11-12

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana