Bartra marca amb la sub-21 (2-7)

01.09.2011 20:29

Bartra marca en la golejada de la sub-21 (2-7)

El defensa del Barça B ha marcat un dels set gols en el primer partit de la sub-21 a la fase de grups del preuropeu. L’equip de Luis Milla s’ha imposat a Geòrgia amb un resultat molt contundent.

La fitxa del partit

GEÒRGIA 2 ESPANYA 7

Geòrgia:
Makaridze, Tarkhnishvili, Jishkariani, Dzalemidze, Shekiladze, Mchedlidze, Chanturia, Apakidze, Kvekveskiri y Kakubava. També han jugat Valeri Kazaishvili i Okriashvili.

Espanya: De Gea, Mallo, Bartra, Amat, Planas, Romeu, Illarmendi, Isco, Canales, Muniain, Rodrigo. També han jugat Martínez, Juan Carlos i Vázquez

Àrbitre: Stuart Atwell

El lateral esquerre Carles Planas i el central Marc Bartra han estat titulars en el primer partit de la selecció sub-21 en la fase de grups classificatòria cap a l’europeu 2013 d’Israel. Bartra, a més, ha col.laborat a la golejada amb un gran gol de cap. Els blaugranes Sergi Roberto i Tello s’han quedat a la banqueta.

La superioritat de la selecció sub-21 ha estat indiscutible des del primer instant. Els de Luis Milla només han necessitat dos minuts per inaugurar el marcador amb un gol de Rodrigo que només ha estat l’aperitiu d’una golejada espectacular.

Primer temps espectacular

Isco i Rodrigo han estat els grans protagonistes del primer temps. El davanter del Màlaga ha marcat el primer i el tercer gol i ha donat la passada del tercer. Rodrigo ha signat el segon, quart i cinquè amb una facilitat increible. Al descans s’ha arribat amb un 0-6 estel.lar gràcies a un bonic gol de falta de Canales.

Gol de Bartra

L’equip georgià ha retallat diferències al minut 51 amb un gol en pròpia porteria del defensa Martínez. En una jugada d’estratègia el central del Barça B Marc Bartra s’ha incorporat a l’atac i amb un excel.lent cop de cap ha signat l’1-7 al minut 71.

Gio Chanturia, ex jugador del planter blaugrana, ara al Vitesse, ha tingut una de les millors ocasions d’un combinat georgià que s’ha aprofitat al segon període del lògic relaxament dels nois de Luis Milla.

Així, Kvekveskiri ha pogut retallar diferències amb un gran xut llunyà amb el que ha establert el definitiu 2-7.

Temporada 11-12