Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“Els incidents no treuen valor a l’espectacle"


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

22.08.2011 11:35

Zubizarreta: “Els incidents no poden treure valor a l’espectacle futbolístic”

www.fcbarcelona.cat


El director esportiu de l’Àrea de Futbol Professional, Andoni Zubizarreta, va analitzar en el programa ‘Hat-trick Barça’, de TV3, diferents qüestions de l’actualitat blaugrana, com ara els incidents a la part final del Barça- Reial Madrid o els fitxa


Andoni Zubizarreta durant l'entrevista en el programa de TV3
Andoni Zubizarreta durant l'entrevista en el programa de TV3 "Hat Trick Barça"

“Sense problemes amb la renovació d’Abidal”
Zubizarreta no es va mostrar preocupat per la renovació d’ Abidal, que finalitza el seu contracte amb el Barça l’any 2012: “No hi ha cap problema. Ell triarà el moment idoni per tancar l’acord. No hi ha discrepàncies ni en el capítol econòmic ni en la durada del contracte. Se li ha de donar temps després del greu problema de salut que va tenir la temporada passada”.
Andoni Zubizarreta es va lamentar, en el programa de TV3 ‘Hat-trick Barça, del fet que els incidents dels últims minuts del partit entre el Barça i el Reial Madrid de la Supercopa hagin deixat en segon pla el gran espectacle futbolístic: “Crec que els incidents van treure valor a dos partits fantàstics i d’una gran intensitat. La primera part del Camp Nou va ser d’un valor molt gran. No hi ha cap partit al món que pugui oferir aquell nivell de qualitat individual i col•lectiu.”

“Els fets han estat prou visibles”

ZUBI_2.jpgEl director esportiu de l’Àrea de Futbol Professional va explicar la reacció del Club l’endemà del partit: “Vaig parlar amb el president Rosell, amb Guardiola i Tito Vilanova, i tots vam tenir clar que no calia emprendre cap acció. Els fets eren prou visibles a la llum mundial i nosaltres havíem de celebrar la consecució d’una Supercopa molt disputada”. Zubizarreta va traspassar tota la responsabilitat al Reial Madrid. “Han d’analitzar el que va passar i donar una resposta a aquesta situació. Mai havia vist alguna cosa semblant en tota la meva carrera esportiva”, va afegir.

Agraït a Cesc

2011-08-17_PARTIDO_38.JPGZubizarreta també va parlar dels dos fitxatges que han acaparat tota l’atenció informativa aquest estiu. Sobre Cesc Fàbregas, va reconèixer que la implicació del jugador va ser clau: “ L’actitud del jugador, més enllà del tema econòmic, va ser molt important pel desig que va mostrar de formar part d’un projecte molt interessant, tot i sabent, a més, quin serà el seu paper dins l’equip. Era el moment d’entendre que calia agafar el tren del Barça”.

Alexis, adaptació immediata

El fitxatge d’ Alexis Sánchez responia a un desig del cos tècnic d’incorporar un jugador d’un perfil molt determinat: “ És un futbolista que entén el joc sense necessitat de massa entrenaments ni gaires instruccions. Ens aportarà velocitat i u contra u, que anirà molt bé al joc del Barça”.

Notícies Futbol

Temporada 11-12

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana