Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“És el repte més difícil de la meva vida”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

15.08.2011 15:25

Cesc Fàbregas: “És el repte més difícil de la meva vida”

David R. Jover


El nou ‘4’ blaugrana explica, en la seva presentació, que el Barça “ha fet possible el meu somni” i admet que està preparat per “assumir el rol que em pertoqui”.Màxima expectació a la Sala París. La tornada de Cesc Fàbregas al Barça no és un retorn qualsevol. Vuit anys després de marxar a Londres, el d’Arenys ha tornat a casa per complir un somni.

Abans de començar a parlar i respondre les preguntes pertinents, Cesc ha quedat bocabadat amb les imatges que s’han projectat. Un vídeo en el qual es mostraven imatges de Fàbregas a les categories inferiors del Barça. “Veient aquestes imatges sembla que sigui ahir, que no hagi marxat”, ha dit el migcampista.
2011-08-15_CESC_38.JPG
Agraït al Club

L’esforç que ha fet el Barça per fitxar-lo no ha passat desapercebut per a Fàbregas, que ha volgut donar les gràcies a tots els estaments del Club. “Vull donar les gràcies a la gent que ha col·laborat, des del president Sandro Rosell fins a Josep Guardiola, que ha estat molt important per a mi”, ha reconegut el d’Arenys de Mar. D’altra banda, ha volgut agrair a Thiago Alcántara que li cedís el dorsal 4 en un gest que, segons ell, “l’honora”. 

A més, ha destacat que “no és fàcil tornar a confiar en algú que marxa de les categories inferiors del Club”, en referència a la seva marxa a Anglaterra quan tenia 16 anys.

El repte més gran

“Estic preparat per assumir el rol que em pertoqui. He triat el camí més difícil, però el més gratificant per a mi”, ha comentat Cesc Fàbregas, que té molt clares les idees. També ha explicat que venir al Barça, veient les altres opcions que tenia, “és el repte més difícil de la meva vida”. El seu objectiu inicial, però, és “poder millorar una mica el que ja és el millor equip del món”.
2011-08-15_CESC_50.JPG
El nou ‘4’ blaugrana ha volgut ser molt taxatiu i ha deixat clar que donarà “fins l’última gota de suor per la samarreta del Barça” i que mai, tot i estar lluny, “he deixat d’estimar el Barça”.

Un somni d’estiu

“El Barça ha fet possible el meu somni i espero que ningú se’n penedeixi”, ha dit Fàbregas, que assegura que, a dia d’avui, s’ha tret “un pes de sobre” fitxant pel Barça. I és que com bé ha dit: “Se’m nota a la cara com n'estic, de content ”, ha assegurat. Tot i això, sap que hi haurà gent “que li exigirà el doble”.

Arsène Wenger, un pare

“Wegner té aquí una mala imatge, però no és veritat, us ho ben asseguro”, ha dit Cesc. I és que per a Fàbregas l’entrenador francès “és un tipus especial i per a mi és un segon pare, perquè m’ho ha donat tot en el món del futbol”.

A més, ha comentat que, si avui és jugador del primer equip del Barça, “és també gràcies a Wenger”.

Notícies Futbol

Temporada 11-12

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana