Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Cesc supera la revisió mèdica


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Furbol

15.08.2011 12:30

Cesc supera la revisió mèdica

www.fcbarcelona.cat


El nou jugador blaugrana ha anat a primera hora del matí a l’Hospital de Barcelona i, posteriorment, ha passat la segona part de la revisió mèdica al Centre Mèdic del Camp Nou.


Foto: Miguel Ruiz - FCB
Foto: Miguel Ruiz - FCB

Cesc Fàbregas està en perfectes condicions. Així ho ha assegurat Ricard Pruna, metge del primer equip. “Totes les proves que se li han fet han estat satisfactòries”, ha assegurat Pruna. El jugador d’Arenys s’ha sotmès a una revisió exhaustiva, en la qual se li ha fet una analítica completa de sang i d’orina i diferents tipus de proves d’esforç. “Ha superat radiografies, ressonàncies i ecografies”, ha explicat.

2011-08-15_CESC_10.JPGBen d’hora

El dia serà llarg per a Fàbregas, que ha hagut de matinar. A les 7.50 d’aquest dilluns s’ha presentat a l’Hospital de Barcelona, on ha passat la primera part dels controls mèdics. Allà mateix, sempre acompanyat del doctor Ricard Pruna, ha signat els seus primers autògrafs als aficionats barcelonistes que han fet l’esforç de presentar-se a les rodalies de l’Hospital.

Posteriorment, al voltant de les 11 del matí, el jugador s’ha desplaçat ja cap al Camp Nou per superar altres proves previstes. Al Centre Mèdic ha fet la prova d’esforç, amb un resultat òptim, i Ricard Pruna ha comentat que Fàbregas “es pot integrar sense cap problema als entrenaments”.

Notícies Futbol

Temporada 11-12

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana