Bona actuació dels internacionals blaugranes

10.08.2011 23:48

Anaïs Martí

Espanya cau davant Itàlia per 2 a 1 en un partit molt igualat i 5 blaugranes en les seves files. Brasil perd davant Alemanya per 3 a 2, mentre Xile i França empaten a 1

Villa, Valdés, Iniesta, Thiago Alcántara, Busquets i Piqué han estat els representats blaugranes a la Selecció Espanyola. El Brasil d’Alves ha caigut davant d’una superior Alemanya per 3 a 2, i  Xile i França empaten a 1 el seu amistós amb Alexis Sánchez i Abidal com a representants blaugranes i rivals damunt del terreny de joc.

Espanya ensopega amb Itàlia (2-1)

Espanya ha arrencat el partit amb Piqué i Iniesta com a únics representants blaugranes, i amb una Itàlia dominant. Criscito ha estat l’encarregat de posar en perill la porteria de Casillas amb la primera ocasió del partit al minut 4, quan ha protagonitzat un xut directe al pal dret.

El gol no ha trigat en arribar i al minut 11, Montolivo, ha aprofitat una gran assistència del mateix Criscito per marcar el primer gol del partit. La primera ocasió per Espanya no ha trigat en arribar, i al minut 34 Iniesta ha protagonitzat una molt bona jugada per la frontal de l’àrea que Cazorla ha desviat al travesser. A mesura que passaven els minuts els de Del Bosque s’han anat introduint dins del partit i finalment, al minut 38, Xabi Alonso ha transformat en gol un penal comès sobre Llorente

Durant el primer temps s'ha donat la circumstància que Del Bosque ha hagut de fer dos canvis. Primer Llorente per Torres, que ha patit una petita commoció, i després Busquets per Piqué, que s'ha retirat amb molèsties. A la segona part s’ha pogut veure una Espanya molt més centrada en el seu joc Villa, Valdés i l’esperat debut de Thiago Alcántara, han donat aire fresc al joc de la selecció.

Villa, incisiu

El Guaje ha estat el clar protagonista de les ocasions en aquesta segona meitat, protagonitzant la gran majoria d’arribades a la porteria de Buffon. Fins a 8 vegades, ha estat a punt d’aconseguir el gol, la més clara al minut 88, quan ha fet un xut desviat al travesser des del punt de penal, després d’una gran passada d’Arbeloa. Villa també ha creat perill en diverses jugades combinades amb Silva, que al minut 79 ha tingut el gol a tocar.

Grans aturades de Valdés

Víctor Valdés ha estat l’altre protagonista de la segona meitat, protagonitzant grans parades, la primera al minut 58 i la més espectacular al minut 83 quan ha aturat un xut de Pirlo. Tot i així, no ha pogut evitar el segon gol d’Itàlia al minut 82. Aquilani ha estat l’autor de la diana italiana, després de que la pilota rebotés en Albiol i confongués al porter blaugrana.

Alemanya supera el Brasil (3-2)

El Brasil de Dani Alves encara li queda rodatge i un llarg camí per recórrer. La ‘canarinha’ ha caigut davant Alemanya, en un partit on la superioritat teutona ha estat protagonista des del primer minut. Amb Alves com a únic representant blaugrana i titular des del primer minut, els de Menezes amb prou feines han vist porteria.

Tot i la derrota, Alves ha estat una de les peces clau, especialment durant la primera part on ha protagonitzat dues ocasions, la primera al minut 33 i la segona al 35, quan ha realitzat una gran centrada que el porter Träsch ha desviat.

Els Alemanys s’han fet amb la victòria amb 3 gols que han arribat a la segona meitat. Scheweinsteiger al 60, Götze al 66 i Schürrle al 79, han estat els autors de la victòria alemanya. Pel Brasil, han marcat  Robinho al minut 71 transformant en gol un penal, i Neymar que ha marcat el segon a 10 minuts del final.

Alexis Sánchez i Abidal, cara a cara

D'altra banda França i Xile han signat un empat en el seu amistós. Abidal ha estat titular amb França i ha jugat els noranta minuts, mentre que el xilè Alexis Sánchez ha entrat en el segon temps.  El primer gol del partit ha estat per a França al minut 19, quan Loïc Remy ha aprofitat un cop de cap de Benzemá. El domini de França ha estat patent durant tot el primer temps.

L’entrada d’Alexis Sánchez a la segona meitat ha capgirat el partit. Tot i que no ha marcat, el blaugrana ha estat  clau per aconseguir el gol de l’empat, protagonitzant una molt bona jugada amb Nicolás Córdova, que ha signat l’1 a 1.

D’aquesta manera, els 8 internacionals blaugranes han disputat de minuts en els seus respectius partits, i han demostrat, un cop més, estar al nivell de les seves respectives seleccions.

Temporada 11-12