Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Passeig al National Mall i gimnàs a l’hotel


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

28.07.2011 17:56

Passeig al National Mall i gimnàs a l’hotel

David Saura (enviat especial)


La jornada matinal a Washington DC ha transcorregut entre els jardins del National Mall i el gimnàs de l’hotel Ritz Carlton, amb una sessió suau per mantenir el to muscular.Els jugadors del Barça han sortit en direcció al National Mall de Washington DC, una gran zona verda al voltant del Capitoli i del monument a Washington. És aquí on s’ha aturat l’autocar dels jugadors perquè poguessin fer un tomb per aquesta zona. La voluntat era fer una mica de cursa contínua, però per motius de seguretat s’ha hagut d’ajornar aquest entrenament a l’aire lliure, en un ambient amb molta xafogor.

Suor al gimnàs

2011-07-28_ENTRENO_13.JPGTot seguit, els jugadors s’han dirigit de nou a l’hotel, on han treballat al gimnàs. Després d’uns estiraments inicials, els jugadors que no van participar en la final de l’Audi Cup (0-2) han tingut un volum de feina més exigent, especialment fent cursa contínua sobre la cinta.

Un altre grup de jugadors han estat al pavelló que hi ha dins de l’hotel, fent uns llançaments a cistella de manera informal. Per la seva banda, Xavi ha seguit fent treball pautat específic, mentre que Puyol seguia amb la seva recuperació. Un dels objectius ha estat mantenir el to físic després d’un llarg viatge, en què el jet-lag és un inconvenient que cal evitar com abans millor.

Combatre el jet-lag

Entre Washington DC i Barcelona hi ha sis hores de diferència horària. Com cada any, el principal objectiu és adaptar-se com abans millor a aquesta diferència. Com aquestes gires ja són molt habituals, els protocols que se segueixen en aquest tipus de casos ja estan molt pautats i analitzats.

Hidrats de carboni per agafar la son

En aquest cas, una hora després que sortís l’avió de Munic, els jugadors han fet un àpat ric en hidrats de carboni, amb l’objectiu d’afavorir la son. Després d’un llarg període de descans s’ha servit un àpat més ric en proteïnes. En cas que algun jugador ho necessités, els Serveis Mèdics facilitaven medicació per induir la son. Es recomanava una bona hidratació i evitar les begudes amb cafeïna.

Cal tenir present que els jugadors arribaven a l’hotel a les 5 de la matinada (hora local) i que, per tant, han pogut descansar una mica a les habitacions abans d’aquesta primera sessió d’entrenament. Sens dubte, es tracta de la jornada més llarga de tota la gira nord-americana.

Notícies Futbol

Temporada 11-12

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana