Brasil, a quarts i convencent (4-2)

14.07.2011 09:31

La ‘canarinha’ es classifica per a quarts després de vèncer l'Equador per 4-2, gràcies als doblets de Neymar i Pato. Els de Menezes han mostrat la seva millor versió vista fins ara a la Copa Amèrica.

Fitxa del partit

BRASIL, 4

EQUADOR, 2

Brasil: Julio César; Maicon, Lucio, Thiago Silva, André Santos; Ramires, Lucas Leiva, Ganso (min76, Elías); Robinho, Neymar (min 79, Lucas) i Pato (min 85, Fred).

Equador: Elizaga; Reasco (min 81, Achilier), Araujo, Erazo, Ayoví; Minda, Noboa (min 90, Montaño), Arroyo; Méndez (min 76, Mina); Benítez i Felipe Caicedo.

Gols: 1-0, min 28, Pato; 1-1, min 32, Caicedo;  2-1, min 49, Neymar; 2-2, min 59, Caicedo; 3-2, min 61, Pato i 4-2, min 72, Neymar.

Àrbitre: Roberto Silvera.

El combinat brasiler ha reaccionat en el moment clau i ha dissipat tots els dubtes. Amb dos gols de Pato i dos més de Neymar, la ‘canarinha’ es classifica com a primera del grup B. Dani Alves no ha jugat cap minut, i el seu lloc ha estat ocupat per un estel·lar Maicon, mentre que Adriano haurà d’esperar per veure el seu debut oficial amb la selecció.

Primera part igualada

El primer gol ha arribat en el minut 30, quan Pato ha rebut una assistència d’André Santos i ha marcat l’1-0. Tot i que semblava que seria un partit tranquil per al Brasil, l'Equador no ha trigat a fer saltar la sorpresa, i abans d’acabar la segona part Caicedo ha provat un xut frontal que un descol·locat Luis Garcia no ha sabut aturar.

Convencent en la segona

Les sorpreses han continuat succeint-se durant el segon temps, quan Neymar ha aprofitat una passada de Ganso per tornar a avançar el Brasil en el marcador. Caicedo ha tornat a donar esperances als equatorians amb un nou xut frontal que Luis Garcia no ha pogut evitar que acabés al fons de la xarxa.

Abans que l'Equador s'hagi fes més il·lusions, Pato ha rematat un xut de Neymar i ha aconseguit el 3-2, i amb aquest, el control total del partit. Per acabar de rematar la feina, Maicon ha fet l'assistència de nou a Neymar, que ha arrodonit el marcador amb un contundent 4-2.

Contra Paraguai a quarts

Paraguai ha empatat el seu partit contra Veneçuela per 3-3, i d’aquesta manera es classifica com a segona de grup, i es disputarà amb Brasil els quarts de final. Serà el proper diumenge dia 17, a les 21 hores, hora catalana.

Temporada 11-12