Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Els millors de la Lliga a l’inici del s.XXI


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

08.11.2010 14:33

Els millors de la Lliga a l’inici del s.XXI

www.fcbarcelona.cat


El Centre d’Investigacions d’Història i Estadística del Futbol Espanyol (CIHEFE) ha designat el FC Barcelona com el millor club de la Lliga espanyola en aquesta primera dècada del segle XXI.


Finalitzada la temporada 2009/10 s’han completat les primeres deu temporades d’aquesta primera dècada del segles XXI. En aquest primer balanç d’aquest primers cursos el Barça és l’equip de la Lliga que més punts acumula amb 1.630, per davant del Reial Madrid, que en té 1.482, segons el Centre d’Investigacions d’Història i Estadística del Futbol Espanyola (CIHEFE).

Els criteris

2009-09-22_PARTIDO_21.JPGEl reconeixement és encara més destacable un cop coneguts els barems que la CIHEFE ha fet servir a l’hora de fer el rànquing i en el que no s’ha basat en els títols guanyats. Així el centre d’estudis concedeix una sèrie de punts per les victòries i els empats en els tornejos espanyols i europeus, sense cap plus pels títols, el número de partits o les eliminatòries disputades, o sense cap factor fora dels resultats com els pressupostos o el valor de la plantilla.

12 títols en 10 anys

Tot i que els títols no són un factor a l’hora de designar el millor club de la lliga espanyola en aquesta primera dècada, el que sí que és destacable és que el Barça és l’equip que més títols ha aixecat en aquest tram. Amb un total de 12 títols, set amb Guardiola i cinc amb Rijkaard, el club barcelonista és líder per davant del Madrid que ha sumat durant aquestes primeres temporades 10 títols.

La Supercopa d’Espanya guanyada aquest estiu al Sevilla ja forma part del balanç i l’estadística de la pròxima dècada en el que el Barça espera seguir sumant títols.
Fotos: arxiu FCB.
Fotos: arxiu FCB.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana