Triomf del Copenhaguen; empat del Rubin

24.10.2010 20:02

Dos dels tres rivals del Barça a la Champions League han jugat aquesta tarda partits de les seves respectives lligues. El Copenhaguen ha sumat una nova victòria, mentre que el Rubin Kazan s’ha conformat amb l’empat.

Després de perdre davant el Barça per 2-0, el pròxim rival del Barça a la Champions ha guanyat davant el Silkeborg per 0-3 a lliga danesa. L’equip de Stale Solbakken és líder indiscutible després de 13 jornades disputades, de les quals n’ha guanyat 11 i només n’ha empatat dues.

Golejada al Silkeborg

El Copenhaguen ha visitat l’estadi de Silkelborg, un dels equips situats a la taula mitjana de la Super Leagen. En el minut 17, els danesos han obert el marcador amb un gol de Cesar Santin. En el 59, l’equip visitant ha augmentat la diferència gràcies a Martin Vingaard. Finalment, en el minut 74, arribava la tercera diana, obra de Christian Bolanos, que deixava el partit tancat.

El Rubin Kazan, tercer

El Rubin Kazan no ha estat capaç d’emportar-se els tres punts davant el CSKA de Moscou en la jornada 24 de la lliga russa i s’ha hagut de conformar amb l’empat a 0. Després d’aquest enfrontament, el rival del Barça a la Champions, amb 32 punts passa a ser tercer, i el CSKA de Moscou se situa, amb 33, en segona posició. El líder és el Zenit, que en té 42.
Santin, autor d'un gol aquesta tarda, en el partit del Camp Nou. Foto: arxiu FCB.