Ens visita el líder, el Copenhaguen

17.10.2010 19:34

Marc Guillén

Guardiola tem els campions de Lliga i aquest dimecres ens visita un dels grans líders d’Europa. Campió de la Lliga passada, el Copenhaguen ha començat guanyant els dos partits de la Champions i segueix invicte a la Lliga danesa.

El Copenhaguen està en una dinàmica tan positiva que tot és atreviment i bons resultats. El conjunt danès arriba aquest dimecres al Camp Nou com a líder del grup D de la Lliga de Campions.

2 partits, 2 victòries

1539594_w2.jpgDesprés d’estar quatre anys forade  la Champions, el primer partit del Copenhaguen va ser contra el Rubin Kazan i es va decidir amb un gol de N’Doye al minut 87. El senegalès va decidir un partit molt igualat i que anava camí de l’empat.

En el segon partit, el Copenhaguen va guanyar al camp del Panathinaikos per 0-2. Els danesos van superar el repte que sempre suposa un camp grec amb un altre gol de N’Doye al minut 28 i un golàs de falta de Vingaard al 39. La jugada del primer gol la va començar l’exjugador del Chelsea i gran estrella del campió danès, Gronjkaer.

Forts darrere i estratègia al davant

El Copenhague és un equip molt fort físicament i amb un ordre defensiu ha aconseguit mantenir la porteria a zero en els dos primers partits. En atac basen el seu joc en contracops i jugades a pilota aturada. Dos dels tres gols marcats a la Lliga de Campions han estat en llançaments de falta.
Victòria contundent
El Copenhaguen arribarà a Barcelona havent guanyant el seu partit de Lliga d’aquesta cap de setmana. Els danesos han guanyat contra l’Odense per 5 a 0, en un partit en què el protagonista ha estat César Santin, que ha fet un hat-trick. El Copenhaguen ha obert el marcador en el minut 4, amb una diana de Santin. Més tard ha estat Vingaard qui en el 20 ha fet el segon, i abans del descans, en el 37, Santin ha fet el 3 a 0. A la segona part el golejador del partit ha fet el quart per al Copenhaguen i el tercer del seu compte particular. I quan ja s’arribava al final N’Doye, en el 90, ha fet el cinquè.