Dani Alves goleja a Abu-Dhabi (3-0)

07.10.2010 17:44

El Brasil ha jugat el seu primer partit amb Mano Menezes a la banqueta a Abu-Dhabi davant l’Iran. Dani Alves ha marcat als 13 minuts de partit fruit d’un llançament de falta. El Brasil s’ha imposat als asiàtics per 3-0.

On va guanyar el Mundial de Clubs el mes de desembre de l’any 2009 amb el FC Barcelona, Alves ha jugat, amb la selecció ‘canarinha’, un partit amistós davant l’Iran, aprofitant les dates FIFA. Ha estat la segona trobada dels jugadors brasilers després de la concentració que van fer a Barcelona al setembre a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí.

El lateral blaugrana enceta el marcador

BRASIL-IRAN_ALVES.jpgEn el minut 13, Dani Alves ha avançat la pentacampiona amb un excel·lent xut de falta. La primera part ha acabat amb el solitari gol del blaugrana. En els segons 45 minuts, el jugador del Milan Alexandre Pato ha estat l'encarregat de fer el segon gol sud-americà i, a les acaballes del partit, el davanter del Vila-real Nilmar ha firmat el definitiu 3-0 per a l'equip que ara dirigeix Mano Menezes.

Alves, els 90 minuts

Dani Alves ha jugat els 90 minuts del partit justament el dia que feia quatre anys exactes que havia estat convocat per primera vegada per l’exseleccionador del Brasil Dunga. Llavors, la ‘seleçao’ preparava la seva participació a la Copa Amèrica de l’estiu del 2007, que va guanyar a Veneçuela.
Quatre anys de vertigen
El Brasil té per endavant quatre anys realment comprimits. L’estiu del 2011 haurà de defensar el títol de campió d’Amèrica a l’Argentina. Dos anys més tard, i com a amfitrió, jugarà la Copa de les Confederacions 2013. I l’any següent el país del futbol i la samba és l’organitzador de la Copa del Món, seixanta-quatre anys després del que és va jugar l’any 1950.