El Mallorca vol estrenar-se com a visitant

01.10.2010 15:19

Marc Guillén

L’equip de Laudrup està sent molt fiable a casa, però en els dos partits a fora encara no ha sumat cap punt ni ha marcat cap gol. Al Camp Nou esperen canviar la tendència.

A la tercera va la vençuda, deuen pensar els mallorquinistes. De moment, l’equip en construcció de Michael Laudrup no ha trobat el camí del gol fora de Son Moix.

Dues derrotes a fora

La primera visita del Mallorca va ser a Gijón, on va perdre 2-0 en un partit obert fins al minut 86, quan va arribar el segon gol asturià. El segon partit fora del Mallorca va ser a Bilbao, on van plantar cara fins al desafortunat 1-0 del minut 44. A partir de llavors, els homes de Laudrup es van desinflar, van perdre la possessió de pilota que havien tingut fins llavors i van acabar encaixant un 3-0.

Laudrup entrena en atac

_MG_3762.jpgL’entrenador mallorquinista és conscient que el seu equip ha de millorar en atac fora de casa – no ha marcat cap gol en dos partits– i per això aquesta setmana està entrenant diverses jugades d’atac, com els llançaments de córner i accions de finalització.

La davallada de joc com a visitant no preocupa especialment Laudrup, perquè el seu equip està en formació: “Una cosa és tenir la pilota i l’altra és concretar les ocasions. Hem de treballar aquest aspecte fora de casa i afrontar amb més decisió els 20 metres finals”.

A casa, impecables

Els resultats a Son Moix són espectaculars: 7 punts de 9 possibles amb 4 gols a favor i cap en contra. A casa, el Mallorca ja ha trobat el seu punt, com ho demostren els resultats: 0-0 contra el Reial Madrid, 2-0 contra la Reial Societat i 2-0 contra l’Osasuna.
El Mallorca, celebrant un gol d'aquesta temporada. Fotos: RCD Mallorca
2 penals en contra en 2 partits fora
El Mallorca de visitant tampoc ha estat de sort en les decisions arbitrals. En els dos partits fora de casa li han xiulat un penal en contra i tots dos han estat accions més que discutibles.