El Rubin guanya amb problemes l’Alania (1-0)

25.09.2010 19:25

El proper rival del Barça a la Champions no ha fallat en el seu partit de Lliga i s’ha imposat per la mínima a l’Alania per 1-0. L’equip de Berdyev manté les opcions d’atrapar el líder, el Zenit de Sant Petersburg.

El Rubin Kazan afrontarà la visita del Barça el proper dimecres una mica més tranquil després d’haver sumat els tres punts en el seu partit de Lliga i que li permeten continuar pressionant el líder, el Zenit de Sant Petersburg, que aquest dissabte ha golejat l’Sturn per 6-1.

L’equip de Kurban Berdyev ha guanyat per la mínima (1-0) l’Alania Vladikavkaz. El gol de la victòria local l’ha marcat Bochetti en el minut 37. El Rubin es manté segon a la classificació amb 46 punts, a quatre del líder que, a més, té dos partits menys.

El Copenhaguen, líder destacat

Un altre dels rivals del Barça en el grup D de la Lliga de Campions, el Copenhaguen, comença a distanciar-se dels seus rivals en la lluita pel títol després de guanyar al camp del segon classificat, el Midtjylland per 0-3. Els autors dels gols han estat Pospech (0-1, min 11), Claudemir (0-2, min 39) i N’Doye (0-3, min 70). L’equip de Stale Solbakken, que dimecres jugarà al camp del Panathinaikos, és líder destacat amb 26 punts, set més que el segon classificat.