Amarg debut de Mascherano

11.09.2010 20:33

Roger Bogunyà

Aquest dissabte havia de ser un dia especial per a Javier Mascherano, l’últim fitxatge del FC Barcelona aquest estiu. L’argentí, que ha estat titular, recordarà el dia del seu debut amargament. L’equip ha perdut 0-2.

Una hora abans de l’inici del matx s’han acabat els dubtes: Mascherano debutaria com a titular amb el FC Barcelona. L’argentí ha ocupat la posició de migcentre defensiu i només ha jugat la primera part, perquè a la mitja part Guardiola l’ha substituït per Xavi per mirar de donar la volta al 0-1 advers. El canvi no ha donat els fruits esperats.

Bon inici

2010-09-11_PARTIDO_04.JPGL’inici de partit de Mascherano ha estat prou bé. Com fa habitualment Busquets, s’ha posat entre els dos centrals –Piqué i Abidal– per ajudar en la sortida de pilota des de la defensa i també ha distribuït correctament el joc a les bandes. No es complicava. Passades ràpides i curtes. De les 47 que ha fet, 45 han arribat a bon port.

Groga i falta decisiva

Mascherano ha rebut la primera groga a la Lliga espanyola en el minut 20 de partit, quan ha agafat de la samarreta Valdez al migcamp. Ha aconseguit el seu objectiu, aturar el contraatac visitant, però aquesta targeta gairebé li costa l’expulsió en una jugada cinc minuts després. En el 25, l’àrbitre ha assenyalat una rigorosa falta seva sobre Drenthe que ha acabat amb el 0-1 de l’Hèrcules.

Mascherano i Trezeguet, en acció. Fotos: Miguel Ruiz-FCB

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player

“Estem tots molt tristos”

El jugador argentí no ha pogut amagar la seva tristor al final del partit. “Estem molt tristos”, ha declarat, tot i que creu que cal oblidar quan abans millor aquesta derrota i pensar ja en dimarts. Sobre el seu partit, creu que la groga l’ha condicionat molt: “La groga ha estat una llàstima, perquè m’ha condicionat molt. És on haig de millorar. Aquesta és una Lliga diferent i hauré d’adaptar-me el més ràpid possible”.