Argentina goleja Espanya (4-1)

07.09.2010 23:27

La selecció espanyola no ha pogut celebrar amb victòria el Premi Príncep d'Astúries. La campiona del món ha caigut derrotada davant l'Argentina per 4-1 en un xoc en què han participat 10 jugadors del Barça.

La campiona del món ha encaixat una golejada històrica davant d'una inspirada Argentina que ha entusiasmat el públic que omplia l'estadi Monumental de Buenos Aires. En el partit amistós han participat 10 jugadors del Barça. Per Espanya, Sergio i Piqué han jugat els 90 minuts. Villa, Iniesta i Valdés han jugat mitja part, mentre que Xavi i Pedro han disputat 32 i 20 minuts, respectivament. Per Argentina, Milito i Mascherano han jugat el partit sencer i Messi ha estat substituït en el minut 89.

Festival de l’'albiceleste'

ARGENTINA-_ESPANYA._11_INICIAL.JPGL’Argentina ha estat molt superior durant gairebé tot el primer temps. Amb un Messi inspirat en atac, un Mascherano que ho ha tallat tot al centre del camp i un Gaby Milito molt segur en defensa, l''albiceleste' ha imposat un seriós correctiu a la campiona del món.

El primer gol del partit ha arribat en el minut 10. Leo Messi ha materialitzat una assistència de Tévez superant la sortida de Reina amb un toc subtil. Sense que la selecció espanyola tingués temps per reaccionar, Higuaín ha marcat el 2-0 després d'un ràpid contraatac conduït per Tévez, un altre dels jugadors destacats del partit.

Reacció estèril d’Espanya

ARGENTINA-ESPANYA_VILLA_2.JPGLa selecció espanyola ha aconseguit treure's del damunt el domini argentí i, de mica en mica, ha anat imposant el seu joc. En el minut 27, Villa ho ha intentat des de fora de l'àrea, però el seu potent xut s'ha estavellat a l'escaire. Quan semblava que Espanya ja tenia les regnes del partit, ha arribat el 3-0 en una acció desgraciada en què Pepe Reina ha relliscat quan intentava rebutjar una pilota, i ha deixat l’esfèrica als peus de Tévez, que no ha perdonat. Abans del descans, la sort ha tornat a donar l'esquena a Villa, que ha vist com el seu llançament de falta ha tornat a trobar-se amb la fusta.

Pedro i Xavi milloren el joc

En el segon temps, Valdés ha entrat per Reina, mentre que Iniesta i Villa han deixat el terreny de joc i han estat substituïts per Cazorla i Llorente, respectivament. El joc del combinat de Del Bosque ha millorat sensiblement, sobretot quan han entrat Xavi i Pedro. En el minut 84, Llorente ha retallat diferències en el marcador després de rematar una passada de Pedro. El de Tenerife ha estat el davanter més incisiu del segon temps.

El Monumental ovaciona Messi

En el minut 89, Messi ha estat substituït per d'Alessandro enmig d’una gran ovació amb tot l'estadi posat en peu. En el temps afegit ha arribat el 4-1, obra d'Agüero, que ha arrodonit el marcador final. Una golejada una mica excessiva, però que demostra que l'Argentina ha començat a trobar la seva identitat de la mà de Batista davant una Espanya que no va tenir opcions.

Villa no va tenir sort de cara a porta contra l'Argentina
Un aniversari feliç per a Milito
Gaby Milito no ha pogut celebrar de millor manera el seu 30è aniversari. El central blaugrana ha tornat a jugar un partit amb la seva selecció després de gairebé tres anys d'absència. La seva última participació amb l'Argentina va ser el 20 de novembre del 2007 amb Colòmbia en partit de la fase classificatòria per al Mundial 2010. Davant Espanya, Milito ha sortit en l'onze inicial, ha jugat els 90 minuts i ha vist una targeta groga.