Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Un dia més per preparar els partits


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

03.09.2010 11:00

Un dia més per preparar els partits

Jesús Carrillo


Des d’aquesta temporada, els partits de les seleccions s’avancen 24 hores. Per tant, el tècnic del Barça, i de la resta d’equips amb majoria de jugadors internacionals, tindran un dia més per preparar els seus compromisos de Lliga.


El primer exemple el tindrem aquest divendres. La selecció espanyola debuta a la prèvia del Campionat d’Europa d’Ucraïna i Polònia a Vaduz contra Liechtenstein, i dimarts, a Buenos Aires, jugaran al Monumental un partit amistós davant l’Argentina. Amb l'anterior calendari, aquests partits s'haurien jugat dissabte i dimecres.

Un dia més

Per tant, els internacionals del FC Barcelona podran tornar dimecres a la tarda –espanyols i argentins– i Pep Guardiola disposarà d’una jornada més de feina per preparar el compromís de dissabte a les 18.00 h davant l’Hèrcules.

puyolCOPA.jpgEn les últimes temporades, i en moltissimes ocasions, els jugadors internacionals que jugaven els seus partits a Europa no tornaven fins dijous al migdia, i en el cas dels jugadors americans, fins divendres al matí o fins i tot al migdia, no aterraven a Barcelona. En molts casos, ja no s’entrenaven i no es podia comptar amb ells per al partit de Lliga següent, que molt sovint es jugava dissabte.

Així, tant Guardiola com la resta de tècnics només disposaven d’una única sessió d’entrenament amb tots els jugadors abans del partit de Lliga del cap de setmana.

El nou calendari ja oficial

Aquesta nova normativa l’apliquen principalment les grans Lligues europees. Per exemple, Espanya jugarà, el divendres 8 d’octubre davant Lituània i el dimarts 12 d’octubre a Escòcia, partits de la fase classificatòria per a l’Euro 2012. Més endavant, Espanya jugarà davant la República Txeca el 25 de març –també divendres– i, quatre dies més tard, –dimarts– ho farà davant Lituània.
Fotos: www.fifa.com
Fotos: www.fifa.com
Davant Portugal, dimecres
En aquest nou calendari no queden inclosos els partits amistosos en què no s’aturen els campionats. La selecció espanyola jugarà a terres portugueses davant Portugal el dimecres 17 de novembre.
Aquest nou calendari unificat, admès per la FIFA i per moltes de les altres confederacions continentals, és gràcies, en bona mesura, a la petició dels clubs europeus més importants del continent adscrits a l’ECA, de la qual forma part el FC Barcelona.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana