Adriano torna al Pizjuán

12.08.2010 13:06

Sandra Sarmiento

El futbolista brasiler podria estrenar-se dissabte amb el Barça en competició oficial. Adriano, que ha jugat els tres partits de pretemporada, trepitjarà el Sánchez Pizjuán per primer cop amb una altra samarreta.

Va debutar a la Lliga espanyola en un Sevilla-Barça, el 29 de gener del 2005. Cinc anys més tard, Adriano Correia podria estrenar-se de manera oficial amb el Barça al Sánchez Pizjuán. Els blaugrana juguen amb el Sevilla el partit d’anada de la Supercopa.

Sis títols amb el Sevilla

Adriano_i_Pedro.JPGAdriano ja sap el que és guanyar una Supercopa espanyola. Va ser el 2007 davant el Reial Madrid. És un dels sis títols que va guanyar amb el conjunt andalús, en els més de dos-cents partits defensant la samarreta del Sevilla.
El brasiler ha fitxat pel Barça amb la il•lusió d’ampliar el seu palmarès. Dissabte tindrà la primera oportunitat d’encarrilar un títol que el Barça ja ha guanyat vuit vegades.

Dia de retrobaments

Adriano torna a Sevilla. Torna al Pizjuán. Tornarà a veure els seus excompanys i l’afició que tant l’ha estimat en els seus cinc anys a la capital andalusa. El jugador brasiler espera una bona rebuda dels seguidors. Això sí, quan comenci el partit defensa els interessos del Barça i lluitarà per aconseguir un bon resultat.

L’experiència d’Alves i Keita

sev-fcb01_x5x.jpgSón els seus grans suports al vestidor en les primeres setmanes d’adaptació. El moment que viurà Adriano dissabte el van experimentar també Dani Alves i Seydou Keita la temporada 2008/09. Va ser el mes de novembre i el Barça va golejar al Sánchez Pizjuán amb un 0-3. Amb un Messi estel•lar els blaugrana van confirmar la seva candidatura al títol de Lliga.
Adriano disputant la segona part del Valerenga-Barça. Foto: arxiu FCB.
Fins ara ha jugat 120 minuts
Adriano ha disputat els tres partits de pretemporada. Davant el Valerenga va jugar la segona part substituint Maxwell. En el primer partit de la gira asiàtica amb el combinat de la lliga coreana, el brasiler va disputar els primers 30 minuts i diumenge passat el ‘21’ blaugrana va sortir de titular i va jugar la primera part davant el Guoan. Adriano ha demostrat la seva versatilitat i el perquè del seu fitxatge.