Alves torna cap a casa (2-1)

02.07.2010 18:42

La selecció brasilera no ha pogut superar Holanda en el partit de quarts de final del Mundial de Sud-àfrica. Dani Alves ha jugat els 90 minuts en el que ha estat el seu tercer partit consecutiu com a titular.

Brasil ha dominat una primera meitat on Dani Alves ha jugat al mig del camp per davant de Maicon. El domini brasiler ha estat constant i, en els primers instants, els de Dunga han vist com l’àrbitre els han anul·lat un gol de Robinho per fora de joc previ de Dani Alves, que havia participat en la passada al davanter brasiler.

Robinho avança la 'canarinha'

alves_brasil-hol.jpgMinuts després, però, Robinho ha marcat un gol, ara sí, vàlid. Brasil s’ha trobat còmode per davant en el marcador, però no han pogut ampliar l’avantatge abans del descans.

Reacció holandesa

En la segona meitat, el conjunt dirigit per Bert Van Marwijk ha reaccionat i l’estira-i-arronsa entre ambdues seleccions ha acabat amb el primer gol d’Holanda. Felipe Melo ha marcat en pròpia porteria després d’una centrada des de fora de l’àrea d’Sneijder (min 53).

L’Orange remunta

Amb l’empat a un, Dani Alves ha provat de sorprendre amb una canonada des de fora de l’àrea que ha sortit per la dreta de la porteria defensada per Stekelenburg. Però la sorpresa ha arribat quan Sneijder ha rematat de cap un córner al fons de la xarxa de la porteria del Brasil (2-1).

Expulsió de Melo

expulsion_hol-brasil.jpgLa selecció de Dani Alves ha lluitat fins al final per canviar la situació, però, a quinze minuts per al final, s’ha quedat amb deu per l’expulsió de Felipe Melo. Tot i les ocasions que han tingut uns i altres, el marcador ja no s’ha mogut. Holanda s’ha classificat per a les semifinals i la selecció del blaugrana Dani Alves ha estat eliminada. Com el 2006, Brasil diu adéu a la ronda de quarts.

La fitxa del partit
HOLANDA, 2
BRASIL, 1

Holanda: Stekelenburg, Van der Wiel, Heitinga, Van Bronckhorst, Van Bommel, Kuyt, De Jong, Van Persie (Huntelaar 85’), Sneijder, Robben i Ooijer.

Brasil: Julio Cesar, Maicon, Lucio, Juan, Felipe Melo, Michel Bastos (Gilberto Melo, min 62), Gilberto Silva, Luis Fabiano (Nilmar, min 77), Kaká, Robinho i Dani Alves.

Gols: 0-1, Robinho, min 10; 1-1, Felipe Melo (pp), min 53 i 2-1, Sneijder, min 68.

Àrbitre: Yuichi Nishimura (JPN).