Messi, protagonista del triomf argentí (4-0)

21.06.2011 09:00

Amb un gol i dues assistències, el davanter del Barça ha estat un dels protagonistes principals de l’amistós que ha enfrontat a l’Argentina contra Albània. Els altres jugadors del Barça, Milito i Mascherano han disputat els 90 minuts.

La fitxa del partit

Argentina: Sergio Romero, Javier Zanetti, Nicolás Burdisso, Gabriel Milito, Marcos Rojo (Pablo Zabaleta, 46’), Ever Banega, Javier Mascherano, Lucas Biglia (Gago 46’); Lavezzi (Agüero 61’), Messi y Di María (Tévez, 46’).

Albània: Isli Hidi; Andi Lila, Kristi Vangjeli, Endrit Vrapi, Arsen Sykaj, Gilman Lika, Ervin Bulku, Agonit Sallaj, Igli Allmuca; Emiliano Vila y Elis Bakaj.

Gols: 1-0. Lavezzi, 5’. 2-0. Messi, 40’. 3-0. Agüero, 75’. 4-0. Tévez, 89’

L’estadi de River Plate ha estat l’escenari de la darrera prova de la selecció argentina abans de l’inici de la Copa Amèrica. La “albiceleste” no va tenir rival amb un dèbil combinat albanès que no va tenir opció en cap moment. Lavezzi, Messi, Agüero i Tévez van ser els golejadors del partit Argentina-Albània (4-0)

Leo Messi engega la màquina

Per el davanter argentí no existeixen els partits amistosos. Sempre va al màxim i només començar ja va fabricar una assistència per què Lavezzi inaugurés el marcador. Abans d’arribar al descans va tenir temps de fer la seva diana. Messi va connectar un xut precís que va sorprendre a Hidi després de combinar amb Banega.

Tévez i Agüero signen la golejada

A la segona part, Messi va gaudir d’una magnifica oportunitat de gol. “La pulga” va aprofitar un error de Lika per plantar-se davant del porter i provar una vaselina que al final no va tocar xarxa. Poc després es va treure el mal gust de boca servint una assistència de luxe a Agüero per què fes el 3 a 0. En l’últim minut del partit Tévez va culminar la golejada amb el definitiu 4 a 0.

Els de Sergio Batista debutaran el proper dia 1 de juliol a la Copa Amèrica davant de Bolívia.