El Barça es queda fora de la final (11-14)

Futbol indoor

11.06.2011 08:56

El Barça es queda fora de la final de la Lliga Indoor (11-14)

El Mallorca va donar la gran sorpresa i va eliminar el Barça en les semifinals de la Lliga de Futbol Indoor. Els blaugranes no van poder fer valer el 7-8 del partit d’anada i van caure derrotats a Calafell per 11-14.

Els golejadors del partit
Els golejadors del Barça van ser Albert Tomàs (5), Sergi (2), De Quintana (2), Pinilla i Carreras. Per part del Mallorca, Dorado (4) va ser el màxim golejador, seguit per Maqueda (2), Montiel (2), Engonga (2), López, Gálvez, Pareja i Sergi, en pròpia porteria.
El Pavelló Joan Ortell de Calafell va veure trencada la seva imbatibilitat el dia en què el Barça es jugava el bitllet per a la final de la Lliga Fertiberia de Futbol Indoor. L’equip d’Albert Tomàs es va veure sorprès per un Mallorca que va sortir a totes des del primer minut. Un 0-3 d’entrada va condicionar la resta del partit, en el qual els blaugranes sempre van anar per darrere en el marcador.

Remuntada impossible

El Barça va tenir poques opcions de remuntada. Les diferències en el marcador favorables als mallorquinistes van resultar insalvables. El Mallorca va arribar a gaudir d’un màxim avantatge de 7 gols, 4 -11 en el minut 34 que semblava definitiu. Però el Barça va demostrar el seu esperit guanyador i en la recta final del partit va protagonitzar una espectacular remuntada amb un parcial de 6-1 que va deixar un esperançador 10-12 en el minut 51 gràcies a cinc gols d’un inspirat Albert Tomàs.

Però va ser un miratge. El Mallorca va tornar a deixar les coses al seu lloc amb dos gols de Gálvez i Engonga, que van assegurar el seu passaport cap a la final. L’altre finalista serà l’Sporting de Gijón, que va eliminar el Betis en l’altra semifinal.